Comparativ cu evenimentele Samsung și Huawei, dezvăluirea OnePlus a lui OnePlus 7 Pro este aproape redusă. La fel ca în primele sale zile, se bazează pe cuvântul oral și pe Internet pentru a-și face punctul de vedere și se dovedește a fi o strategie eficientă. Review-urile timpurii sunt deja inundații pe Web și acum avem chiar un test de durabilitate foarte timpuriu de la JerryRigEverything care ar putea ușura unele îngrijorări cu privire la caracteristicile speciale ale telefonului.
                 

În acest moment, se pare că testele de zgârietură și îndoire sunt părțile cele mai plictisitoare ale videoclipului. Totuși, trebuie făcut. Pentru Stiinta! Ecranul începe să se zgârie la un nivel 6, în conformitate cu cele mai multe ecrane de sticlă, iar obiectivul camerei de ridicare este protejat de același geam. Pe scurt, nu va fi nimicit chiar daca reusesti sa-l ridici si sa-l retragi de 300.000 de ori.

Telefonul arată un pic de flex când este îndoit, dar revine la normal. Acest lucru este deosebit de important având în vedere modul în care camera de tip pop-up ar fi putut introduce o instabilitate structurală. Apoi, din nou, ecranul de margine acum curbat ar fi putut compensa acest lucru și a adăugat o anumită rigiditate.

Curios, testele de ardere aduc ceva interesant de data asta. Nu a arătat semne de arsură chiar după mai mult de 50 de secunde de incendiu direct. Este destul de neobișnuit și foarte impresionant pentru un ecran AMOLED. Mai ales una care are o rată de reîmprospătare de 90 Hz.

În ceea ce privește camera, aceasta necesită o forță mai mare pentru ao împinge înapoi manual și OnePlus a adăugat chiar o caracteristică de detectare a căderii de siguranță pentru retragerea camerei înainte de a atinge pământul. Este suficient să spunem că chiar și Zack Nelson este impresionat și, sperăm, că nu se va schimba în zilele și săptămânile viitoare.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here