Lenovo a lansat modelul ThinkPad X1 Extreme Gen 2, dezvăluind o actualizare a procesoarelor Intel Core i9 de generație nouă și GPU-ul NVIDIA GeForce GTX 1650 cu design Max-Q. Sistemul aduce tot ceea ce ne place modelul ThinkPad X1, inclusiv designul clasic, durabil, precum și un afișaj opțional perfect pentru profesioniștii din domeniul graficelor.
                 

X1 Extreme Gen 2 îmbunătățește o mașină deja impresionantă, oferind profesioniștilor o putere electrică portabilă cu caracteristici care acoperă mai multe baze, inclusiv securitate, portabilitate și durabilitate. Cumpărătorii se pot aștepta la un nivel înalt de portabilitate cu o greutate de doar 3,76 kg, precum și o durabilitate excelentă pe timp de mers nevoie datorită, în parte, unui finisaj din fibră de carbon.

Notă pentru generația a doua de generație ThinkPad X1 Extreme Gen 2 este actualizarea procesoarelor Intel Core i9 de generație nouă, GPU-ul GeForce GTX 1650 MaxQ 4 GB GDDR5 și sistemul de difuzoare Dolby Atmos. Alăturarea hardware-ului nou este microfoanele de câmp dual de 360 ​​de grade, până la memoria DDR4 de 64 GB și până la un hard disk PCIe de 4 TB masiv.

Acest laptop de afaceri cuprinde o serie de funcții de securitate importante, inclusiv un cip dTPM 2.0, un cititor de amprentă digitală și o cameră IR care poate fi folosită cu Windows Hello pentru recunoașterea facială. Modelul include, de asemenea, capacul camerei ThinkShutter pentru blocarea camerei web atunci când nu este utilizat.

Opțiunile de conectare se vor potrivi nevoilor celor mai mulți profesioniști atunci când sunt departe de birou – laptopul are o pereche de porturi Thunderbolt 3 și o altă pereche de porturi USB-A 3.1, plus un cititor de carduri SD, WLAN și WiFi 6. Când lucrați la un birou, proprietarii pot folosi stația de andocare Thunderbolt 3 Workstation pentru a-și extinde opțiunile de conectivitate.

Alte caracteristici includ o tastatură cu iluminare din spate, opțional Lenovo Pen Pro pentru cei care au nevoie de un stylus și mai multe opțiuni de afișare, inclusiv un ecran de 15,6 inchi OLED HDR cu ecran tactil. Alte opțiuni de ecran includ un panou 4K IPS AG HDR cu o luminozitate de 500 de nivele, un panou Full HD IPS AG HDR 500 nits și un panou Full HD IPS AG 300 nits.

Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 2 va fi disponibil începând cu luna iulie, cu un preț de bază de 1.499,99 USD.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here