La prima vedere, Tibbits arata ca blocuri de constructii, dar fiecare este un modul sau un conector care face mai usor construirea de dispozitive si sisteme conectate. Tibbits a fost creat de Tibbo Technology, un startup din Taipei, care a fost prezentat la Computex în această săptămână (a arătat un robot umanoid construit din diverse Tibbits).

Module Tibbit pre-programate din Tibbo

Module Tibbit pre-programate din Tibbo "width =" 680 "height =" 453 "

Proiectul Tibbo Project System (compania care utilizează culori strălucitoare pentru a face ca modulele să iasă în evidență de alte componente hardware) este proiectul Tibbo Project PCB, care include un port de procesor, memorie și Ethernet. Apoi alegeți Tibbits, cu funcții pre-programate (cum ar fi modulele RS232 / 422/485, dispozitive DAC și ADC, regulatoare de putere, senzori de temperatură, umiditate sau presiune sau generatoare PWM), pentru conectarea la PCB. Odată ce ați terminat, puteți plasa proiectul într-unul din cele trei seturi de incinte Tibbo (sunt disponibile și carcase personalizate).

Tibbo oferă, de asemenea, un configurator online care vă permite să vă previzualizați dispozitivul pentru a vedea dacă acesta va funcționa așa cum doriți înainte de a începe construirea și propriile limbi de programare (Tibbo BASIC și Tibbo C) și platforma de dezvoltare a aplicațiilor

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here