Aproape o lună în urmă, Snapchat a lansat Jocuri Snap. Caracteristica este destul de auto-explicativă de la numele singur, deoarece se concentrează pe jocuri mici care pot fi jucate cu prietenii din cadrul aplicației Snapchat. În momentul dezvăluirii sale, Snapchat a anunțat primele șase titluri de jocuri pentru Snap Games, iar astăzi unul dintre acele titluri, Zynga Tiny Royale se va desfășura în direct.
                 

Tiny Royale după cum probabil probabil ați ghicit deja, este un joc de luptă royale, dar cu câteva răstălmăciuni care îl ajută să se potrivească temei de joc al Snap Games. Rundele durează doar două minute și suportă un total de 30 de jucători, așa că, dacă sunteți în căutarea unor acțiuni de luptă rapidă, Tiny Royale ar putea foarte bine să vă acopere.

Jocuri Snap pare să pună accentul puternic pe multiplayer, iar Tiny Royale nu este diferit. Veți putea să formați echipe cu până la patru jucători împreună cu prietenii dvs. și să sarăți în joc, deși puteți juca, de asemenea, solo dacă doriți. Jocul suportă atât chat-ul vocal cât și textul, astfel încât să puteți comunica cu prietenii în timp ce vânați alți jucători în jos. De asemenea, vă puteți personaliza personajul, ceea ce ar putea fi modul în care Zynga ajunge să câștige bani din acest joc (deși detaliile de monetizare nu au fost găsite în anunțul lui Zynga astăzi).

Deocamdată, nu există un mod clasat în joc, dar nu va mai fi așa pentru mult timp. Zynga spune că va lansa un mod competițional, în sezonul de vară, numit ligile Tiny Royale care vor "promova un mediu mai competitiv pentru jucători prin plasarea lor în grupuri de 100 de persoane, care se vor transforma în 20 de niveluri. "Pe măsură ce urcați pe trepte, veți putea câștiga recompense și trofee, iar clasamentele se vor reseta la anumite intervale.

Deci, acolo o aveți: o luptă royal a ajuns la Snapchat, ceea ce nu ne-am imaginat niciodată. Tiny Royale lansează astăzi, așa că deschideți Snapchat și o luați pentru o rotire.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here