Știați că a apărut în curând un nou film Dark Crystal? Astăzi mai devreme, nu aveam idee. Apoi am văzut că era un trailer Dark Age: Age of Resistance și bang! Lumea mea sa schimbat, mulțumită oricui a lucrat cu Netflix pentru a face acest lucru să se întâmple. Înainte de a merge mai departe, uită-te la această remorcă și distruge-ți mintea.
                 

Această serie vine la Netflix pe 30 august 2019. Când ajungem acolo, dacă nu ați urmărit deja originalul, vă sugerez că ați făcut-o. Originalul a fost o capodoperă a lui Jim Henson și a lui Frank Oz, realizată cu filmări live de epocă și o atitudine reală de 80 față de aventură și povestiri fantastice.

Noua versiune are actori de voce mai celebri decât veți putea procesa. Vei găsi pe Nathalie Emmanuel, pe Taron Egerton, pe Anya Taylor-Joy și pe Donna Kimball în rolul de păstor al secretelor, Aughra. Acest rol epic a fost vocea inițială a lui Frank Oz (aka Yoda) – supravegheați mai sus și vedeți dacă a făcut dreptate. (Alertă de la Spoiler: Donna Kimball este fantastic.)

De asemenea, personajele din această serie sunt Helena Bonham Carter, Eddie Izzard, Theo James, Shazad Latif, Gugu Mbatha-Raw, Natalie Dormer, Toby Jones, Alicia Vikander și Mark Strong. Se pare că vor exprima echipa bună – The Gelfings.

Băieții răi – Skeksis – vor fi exprimați de următoarea listă de actori vocali: Harvey Fierstein, Ólafur Darri Ólafsson, Ralph Ineson, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Simon Pegg, Mark Hamill și Andy Samberg. Dacă nu era deja clar, această serie trebuie să fi costat Netflix un PRETTY PENNY.

Creatorii acestui program sunt Jeffrey Addiss și Will Matthews. Echipa de autor pentru acest spectacol este Louis Leterrier, Lisa Henson și Halle Stanford. Priviți primele viziuni ale acestui spectacol în prima remorcă de teaser lansată de Netflix de mai jos – lansată în mai 2017.

Această serie înseamnă afaceri. Și chiar la capătul jocului de la Thrones, cu spectatori fantezie și iubitori de aventuri care caută ceva nou de urmat – este perfect. Momentul nu ar putea fi mai bun.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here