Deși șoferii de la Uber sunt capabili să ofere ratinguri pentru piloți, nu păreau să conteze niciodată. Mulți piloți nepoliticoși, nepoliticoși sau în vreun alt mod problemați au rămas trăiți pe sistem, dar asta se va schimba. Compania a dezvăluit recent o schimbare a planurilor care va duce la dezactivarea unor piloți datorită unor evaluări foarte scăzute date de șoferi.
                 

Uber le permite atât riderilor cât și șoferilor să se evalueze reciproc. Un rating scăzut poate duce la dezactivarea șoferilor, la o adresă de frică care se adresează mai mult, prin ieșirea din calea lor de a găzdui călăreții care au ocupat istoric cea mai mare parte a puterii de serviciu.

Cu toate acestea, tabelele se transformă, iar Uber spune că riderii care au ratinguri sub medie riscă să fie dezactivați în aplicația Uber, ceea ce le-ar împiedica să comande mașini. Ratingul trebuie să fie "în mod semnificativ" mai mic decât ratingul mediu al motociclistului, afirmă compania, iar acești piloți vor primi mai întâi oportunități de a-și îmbunătăți ratingurile.

Uber va oferi piloților cu sfaturi de rating slabe în aplicația sa, inclusiv mementouri pentru a fi politicos pentru șoferi și pentru a evita lăsarea gunoiului în spatele mașinii șoferului. De asemenea, călăreții vor fi informați pentru a evita șoferii enervanți, cerându-i să accelereze.

Dezactivările pot fi un egalizator excelent pentru șoferii Uber care se simt inofensiv împovărați de călăreți distructivi, dar rămâne o mare incertitudine: care este ratingul mediu al călărețului și la ce prag Uber consideră un călăreț "semnificativ" sub el? Uber nu specifică, dar furnizează aici linii directoare pentru comunitate prin site-ul său.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here