După cum spune George R.R. Martin de mai multe ori în trecut, televiziunea și românele sunt două medii foarte diferite. Game of Thrones seria de televiziune a urmat cărțile destul de la fața locului pentru a începe – și a rămas cu multe dintre moartea eventuală și viața personajelor într-un mod foarte general. Acum că am ajuns la sfârșitul seriilor de televiziune și au mai rămas două romane în jocul de gheață și foc, ce sa mai schimbat? Și ce sa schimbat deja? De asemenea, notă: Acest post este absolut plin de spoilere, deci ai grija!
                 

Euron Greyjoy nu va fi un dingleberry

Caracterul Euron Greyjoy a apărut în spectacol, în mare măsură, pentru a seta cântarele în mare. Unde nepoata și nepotul său ar fi avut o șansă de luptă pentru ai ajuta pe aliații lor să ducă la bătălia de la King's Landing, el a aruncat o cheie în rotițe cu propria sectă a loialistului Greyjoy. Apoi a vrut să se căsătorească cu regina și, în cele din urmă, a ucis un singur dragon, cu o mașină gigantică, asemănătoare arborilor, atașată navei sale de către armeștii de la King's Landing, sub Cersei.

Mai sus veți vedea Euron "Eye of the Crow's" Greyjoy, așa cum este descris în cărți. Această ilustrare a fost realizată de JB Casacop (cu directorul de artă Deb Freytag) pentru un joc de tronuri – Jocul de cărți, ediția a II-a, comandat de jocurile de zbor Fantasy

Versiunea de carte a lui Euron este mult mai nemiloasă, periculoasă și importantă. Nu este obsedat de Cersei, ci de Daenerys. În cărți, Moquorro (un preot trimis să-l ajute pe Daenerys) spune că există și cei care caută Daenerys, unul dintre ei fiind "un lucru înalt și răsucite, cu un ochi negru și zece brațe lungi care navighează pe o mare de sânge".

Euron dorește ca toți din Westeros

După ce a aflat despre Daenerys, Euron îi trimite pe fratele său Victarion Greyjoy lui Meereen să încerce (în cele din urmă) să câștige favoare cu regina dragonilor. Scopul lui Euron în toate acestea este de a prelua Westeros (și, eventual, restul lumii) cu dragoni. El sugerează că poate lega și conduce dragonii cu cornul său dragon.

Euron are un corn de dragon numit Dragonbinder, aka hellhorn. La aproape doi metri lungime, acest corn este o fiară. Euron trimite hellhorn-ul la Meereen cu Victarion pentru a ajuta să-l aducă pe Daenerys (și cei trei dragoni) înapoi la el. Euron nu a menționat că ultima persoană care a suflat cornul a murit imediat după aceea, cu blistere pe buze și plămâni cărbune negru ca funingine. (Este colegul din imaginea de mai sus, cu cornul, căruia i se întâmplă aceste lucruri îngrozitoare.) Imaginea de mai sus este, de asemenea: (C) FFG ilustrat de Yoann Boissonnet.

Potrivit lui Moqorro, scrierea lui Velyrian pe părțile cornului citește după cum urmează: "Eu sunt Dragonbinder … Niciun om muritor nu mă va suna și nu va trăi … Sânge pentru foc, foc pentru sânge".

Categorii:

Categorii: Victarion Greyjoy

Un personaj care nu apare în spectacolul Game of Thrones va fi foarte probabil vital pentru cele mai importante povestiri ale unui cântec de gheață și foc. Imaginea pe care o vedeți mai jos vine din calendarul 2018 A Song of Ice and Fire – un set de picturi reprezentaționale autorizate și aprobate de Martin.

Mai sus veți vedea Victarion Greyjoy. Nu este deosebit de strălucitor, dar este cu ușurință unul dintre cele mai puternice și caraghioase personaje ale spectacolului. Având în vedere soarta fraților săi de la Euron în seria de cărți până acum, este surprinzător faptul că Victarion rămâne în viață în acest moment – dar poate că este ceva vital în mix …

BONUS: Doar în cazul în care vă întrebați, ne-am fi pus banii pe Gregor "Muntele" Clegan, deoarece Muntele rămâne cel mai masiv om din regat și și-a testat îndemânarea împotriva cavalerilor și a vârfului – Luptătorii neînțelepți. Victarion este masiv, dar nu suficient de rapid pentru a obține orice avantaj față de Munte. Dacă nu e inuman …

Brațul întărit

În căldura bătăliei, Victarion ia o tăietură în mână. Își taie mâna stângă – devine prost infectat și poate să moară. Moqorro vine la salvare, spunând că îl poate ajuta pe Victarion, dar că și ajutorul lui îi va face rău. Deplasându-se în cabina lui cu Moqorro, Victarion este ținut ore întregi.

După ce a apărut, foarte epic și drept la apus, pentru că este probabil timpul cel mai rău de a ieși în orice mod, Victarion este diferit. Sângele său din brațul stâng la cot. După ce echipajul sa mutat să vadă, el a ridicat o mână cărbită și înnegritată. Din degetele lui s-au sculat fumul întunecat, în timp ce el a arătat la maestru.

NOTĂ: El a arătat la Maester din cauza unei predicții făcute de Moqorro în timp ce se aflau în cabină fixându-și brațul. Victarion a spus că vor tăia gâtul maistrului barcii, apoi l-ar arunca peste bord, pentru că acest lucru le-ar aduce o favoare bună ".

Această imagine a fost ilustrată de artistul Conor Burke. Această imagine nu a fost în mod necesar văzută și / sau aprobată de George R.R. Martin însuși – dar ar trebui să vă dați o idee despre greutatea acestei situații. Uită-te la mâna asta ghinionistă, nenaturală!

În momentul în care Victarion este luat pentru a-și fixa mâna, George RR Martin face o schimbare de POV, transformându-se dintr-un punct de vedere standard al persoanei de interes într-un alt tip de vedere al lui Dumnezeu de stil. Singura altă ocazie când îmi amintesc acest lucru în orice carte a lui AGOIAF este când gâtul lui Catelyn este tăiat la Nunta Roșie – și dacă ești familiarizat cu cărțile, știi că Catelyn sa transformat într-un personaj foarte diferit imediat dupa.

"Uneori, când Victarion și-a închis mâna, pielea se despica și fuma, totuși brațul era mai puternic decât a fost vreodată." A fost posibil ca această schimbare să fi făcut loc pentru Victarion să folosească balaurul? Controlarea celor trei dragoni nu este atât de simplă în cărți, așa cum este în spectacol – poate aceasta să fie cheia pentru a ține dragonii în linie?

        
        
         
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here