Nota Redmi 7 a fost lansată astăzi ca primul telefon al companiei ca o marcă puțin mai independentă, Redmi. Până acum, ei făceau parte din Xiaomi, creând cea mai accesibilă linie de smartphone-uri pentru colecția de telefoane Xiaomi – acum s-au strecurat în propria lor entitate. Xiaomi rulează, de asemenea, Pocophone, o altă companie care distruge absolut restul competiției în cursul spec. Vs specs

                 

Care-i treaba aici, s-ar putea să te întrebi. Cum este posibil ca marca Xiaomi, Redmi, să facă un smartphone cu o cameră de 48 de megapixeli pe spate și să o vândă pentru aproximativ 150 USD? Doar câteva colțuri sunt tăiate – inclusiv o lipsă de NFC și un chipset ușor mai în vârstă decât media. Are un Qualcomm Snapdragon 660 în interior, ceea ce înseamnă că trebuie să faci niște picioare fanteziste pentru a utiliza un senzor de 48MP.

În timp ce un Snapdragon 660 nu ar putea altfel să se ocupe de un aparat de fotografiat de 48 de megapixeli, acesta nu este ca ceilalți. Acest aparat de fotografiat îmbină 4 pixeli într-un pixel mare de 1,6 μm, în loc să facă fiecare stand de pixeli pe cont propriu. Vom vedea cum vor rezulta pretențiile lor de a obține fotografii mai bune la lumină slabă, atunci când vom vedea dispozitivul în mână în curând.

Există o situație interesantă care are loc acum prin intermediul Xiaomi pe care ar trebui să o cunoașteți. Tocmai au lansat această notă Redmi 7, dar ei sunt, de asemenea, pregătiți să lanseze un Xiomi Note 7 Pro. Aproape ca și cum o parte din motivul pentru care s-au desprins Redmi este de a ajuta la diferențierea dintre Nota Redmi 7 și Xiaomi Nota 7 Pro. Cealaltă diferență mare (pe lângă nume) se referă la posibilitatea ca Xiaomi Note 7 Pro să utilizeze un senzor Sony 48MP, în timp ce Redmi Nota 7 utilizează un senzor Samsung 48MP.

Acest dispozitiv are o baterie de 4000 mAh sub capota, la fel ca multe dispozitive Xiaomi. Acest dispozitiv utilizează USB-C și se poate încărca utilizând funcția Fast Charge 4 – având în vedere încărcătorul potrivit. Spre deosebire de multe telefoane din Statele Unite ale Americii care au decis să renunțe la căile din trecut, acest aparat are un IR blaster, oferindu-i control asupra televiziunii tale dacă vrei.

Pe ​​această notă – da, da, într-adevăr, există și o mufă de căști de 3,5 mm în mix. USB-C, mufa pentru căști, IR-blaster, trebuie să-i prindeți pe toți.

Ecranul are diagonala de 6,3 cm și are o crestătură în picături de apă. Există, de asemenea, o cantitate relativ semnificativă de bezel pe bărbie în față, iar spatele vine într-o varietate de culori gradient de lux – atât de strălucitoare! Acest dispozitiv vine cu o garanție de 18 luni oferită de Xiaomi – presupunând că locuiți în China.

Potrivit primului comunicat al Redmi, "Odată lansat, seria de telefoane mobile Redmi a devenit un telefon mobil național popular și rentabil. Performanța ridicată a costurilor de orez roșu face mai mulți oameni să se bucure de distracția de telefoane inteligente pentru prima dată. În spatele raportului preț / performanță este un model de afaceri avansat – îmbunătățirea eficienței afacerii, prin utilizarea vânzărilor de comerț electronic pe internet, aderarea la "marja de profit net integrată hardware, care nu depășește niciodată 5%" credibilitate … îmbunătățirea calității reducând în același timp costurile Nenumărate inovații. "Asta e direct de la mi.com/redminote7/, unde au luat primul lor mare stand ca Redmi singur.

Acest dispozitiv vine în Dream Blue, Shuguangjin (Pink) și Bright Black. Utilizatorii pot atinge acest telefon prin mi.com chiar acum în China. Vă vom anunța dacă va veni în SUA în curând – traversați-vă degetele.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here