OnePlus a confirmat că va aduce un smartphone de 5G la Congresul Mobile World 2019, deși nu se așteaptă ca acesta să meargă la vânzare. Noul dispozitiv va fi prototipul OnePlus 5G, afirma compania, aratand cum arata MWC, subliniind cum crede ca va fi folosita tehnologia wireless de ultima generatie

                 

"OnePlus, la standul Qualcomm (Hall 3 Stand 3E10), invită pe toți să se conecteze și să comunice cu comunitatea noastră printr-o rețea de 5G", a spus compania. "Participantii vor putea experimenta si capabilitatile de joc 5G pe un prototip OnePlus 5G".

Faptul că telefonul va fi la standul Qualcomm nu este o mare surpriză. OnePlus utilizează chipset-ul Qualcomm Snapdragon 855 pentru viitorul său telefon 5G, împreună cu modemul Qualcomm X50. Această afacere a fost confirmată la sfârșitul anului 2018 la Summit-ul Snapdragon Tech, când Qualcomm și-a stabilit foaia de parcurs pentru furnizarea conectivității 5G pe piața smartphone-urilor.

De asemenea, a avut loc o controversă care a determinat dacă OnePlus avea ca scop să fie primul producător de smartphone-uri care să ofere un telefon de 5G sau doar între primul. Oriunde se găsește în lista de telefoane, sunt totuși câteva lucruri de luat în seamă.

Pentru început, acesta nu va fi OnePlus 7. În timp ce compania se crede că lucrează la asta, telefonul OnePlus 5G va fi un dispozitiv de nișă mai mult. Presiunile de a găzdui modemul X50 5G, o baterie care îl menține în mișcare și costul suplimentar implicat – pe care OnePlus l-a estimat anterior – ar putea adăuga până la 300 de dolari la eticheta de preț a telefonului – toate îl schimbă din mainstream.

Deci, OnePlus 7 va fi un dispozitiv separat, iar acest telefon OnePlus 5G va arăta mai mult despre faptul că producătorul de dispozitive este într-adevăr capabil să joace în ligile mari. Va fi, de asemenea, o oportunitate de a demonstra nu numai hardware, ci justificarea pentru hardware. La urma urmei, în timp ce 5G poate fi rapid, consumatorii vor avea nevoie de convingerea că viteza suplimentară este de fapt aplicabilă vieții lor de zi cu zi.

În acest caz, OnePlus se concentrează pe jocurile de noroc. Desigur, avantajele 5G nu numai în ceea ce privește lățimea de bandă, dar și latențele reduse ar putea avea un impact semnificativ acolo, dacă aveți de gând să jucați jocuri pe telefonul dvs. smartphone. Una dintre terenurile mari de la Qualcomm cu Snapdragon 855 este că este capabil de jocuri de tip consolă, datorită noilor CPU și nucleelor ​​GPU.

Desigur, pentru toate trupele de 5G, tehnologia este încă în fază incipientă atunci când vine vorba de relevanță comercială. Cu toate acestea, Apple a asteptat sa reziste pana in 2020 pentru un iPhone 5G, nu exista o fereastra imensa pentru producatorii de telefoane Android – si furnizorii de chipseturi si modemuri pe care ei le folosesc – pentru a domina narativul inainte de a intra in Cupertino. Vom vedea exact cum OnePlus planuieste sa-si faca partea din aceasta in doar cateva saptamani in Barcelona.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here