Samsung a avut o reputație pentru faptul că a fost lent în împingerea actualizărilor, dar, spre creditul său, pare cel puțin să încerce să schimbe acea imagine. Deși nu este întotdeauna cel mai rapid, OEM a împins actualizările lunare cel puțin la cele mai recente nave emblematice. De asemenea, a fost un pic mai rapid pentru a împinge Android 9 Pie pe Galaxy S9, S9 + și Nota 9. Acum, asta a ieșit din cale, și-a îndreptat atenția spre telefoanele premium din 2017, unde testerele din SUA au început primind versiunea beta a actualizării.

                 

Această actualizare Android 9 Pie este mare în mai multe moduri decât una. La aproximativ 1,5 GB, este cu siguranță o mare dimensiune. Și, de vreme ce numărul de versiune Android este de 8,1 până la 9,0, este de asemenea mare pe sistemul de operare subiacent

Cu toate acestea, pentru utilizatorii Samsung, este o schimbare mare din cauza experienței UI One One, pe care Samsung o împinge către smartphone-urile sale. Succesorul experienței Samsung, care, la rândul său, a reușit să dețină o experiență TouchWize, Samsung One UI, este singura experiență care guvernează toate experiențele Samsung, fie că este vorba de un smartphone obișnuit, de un smartphone cu ecran complet smartphone pliabil

Ca atare, Samsung introduce câteva modificări în felul în care se comportă interfața cu utilizatorul, în special în propriile aplicații de sistem. Cele mai multe dintre ele se rotesc în jurul valorii de a face cele mai importante controale la îndemână pentru telefoane înalte, în cazul în care nu puteți ajunge tot drumul cu o singură mână. Mai controversată ar fi totuși excesul de utilizare a dreptunghiurilor rotunjite de Samsung în UI, ținând tema Android Pie la extrem.

Samsung a spus că va lansa un UI cu Android 9 Pie pe Galaxy S8 / S8 + și Nota Galaxy 8 în primul trimestru al anului. Introducerea versiunii beta pentru cei din SUA cu un telefon deblocat este un semn bun că lucrurile se desfășoară conform planificării. Sperăm că nu vor exista sughițe majore care ar duce la o întârziere mai lungă sau, mai rău, la anulare.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here