Samsung însuși a raportat că comenzile timpurii pentru ultimul lor telefon din India s-au vândut în mai puțin de o zi. Aceste telefoane au fost aparent puse în vânzare pe Amazon India pe parcursul zilei (în India) pe 5 februarie, iar în mai puțin de o zi, Samsung a pus un semn "SOLD OUT". Dar, așa cum a raportat până acum toate sursele de știri, există ceva care lipsește din această ecuație și exclamarea publică a succesului de la Samsung. Ei au raportat că au vândut prima lor serie de Galaxy M20 și Galaxy M10, dar nu au raportat câte dispozitive au pus în vânzare.

                 

OnePlus a fost și este bun consumator de consumator FOMO (Fear of Missing Out) pentru a desena achiziționarea de smartphone-uri de mai multe feluri. Acest lucru nu înseamnă nimic despre calitatea vreunui dispozitiv în acest set de situații – atât OnePlus, cât și Samsung fac telefoane cu adevărat superbe. În ciuda abilității lor de a face reclame și de vrăbirea pe internet virală, atât OnePlus, cât și Samsung își fac spionul cu hardware de înaltă calitate

Acum, recent, a devenit evident că OnePlus se descurcă foarte bine în India. OnePlus a bătut Apple și Samsung în India, din nou, a fost titlul la sfârșitul lunii octombrie 2018. Astfel, Samsung vine la petrecere cu o pereche de telefoane destinate să atace acel cap de piață de la OnePlus.

Ei au făcut câteva telefoane fine pentru a încerca să ia o chomp mare de pe piață în creștere smartphone indian cu Samsung Galaxy M10 și M20. Samsung oferă numai aceste telefoane pentru vânzare pe Amazon India și la magazinul oficial Samsung India online. În această săptămână, aceștia au raportat că vânzările din prima zi au mers foarte bine.

"Vânzarea inaugurală a Galaxy" M10 "și" M20 "a văzut milioane de oameni conectându-se la Amazon.in și Samsung.com pentru a deține aceste dispozitive", a declarat un reprezentant Samsung într-o declarație . "Suntem încântați de răspunsul fără precedent al consumatorilor și le mulțumim oamenilor pentru dragostea și sprijinul lor."

Milioane de persoane conectate la aceste dispozitive dar câți oameni au cumpărat de fapt un dispozitiv?

Dacă ne uităm la contul Samsung Mobile India Twitter ca pe o înregistrare a timpului de vânzări, vedem că au fost scoase la vânzare pe Twitter, la momentul în care vânzarea ar fi trebuit să înceapă, la 12 NOON în India. Apoi, ei tweeted din nou 36 minute mai târziu, că au vândut. În acel moment, ei au avut și banner-ul lor "Urmărește vânzarea pe 7 februarie la ora 12pm".

Nu este ușor să găsești un punct în istoria recentă în care Samsung a făcut un telefon care sa vândut complet. În octombrie 2018, Samsung se pare că a vândut din cel puțin o sursă de precomandă pentru telefoanele Galaxy A7 (2018). A fost raportat că unele surse s-au vândut în afara dispozitivelor Galaxy S6 și S6 Edge în aprilie 2015 în orașul Dubai. Ambele întreruperi ale vânzărilor au fost și precomenzi. Înainte de aceasta, ultima dată când a fost vândut un telefon Samsung, a fost o operațiune limitată de dispozitive Galaxy Note 7 renovate după incidentul de avarie al bateriei. Asta a fost, potrivit Corere Herald, care a raportat că au făcut 400k unități și le-au vândut în două săptămâni.

OnePlus a făcut ceva similar în trecut – destul de recent, de fapt. Cu ediția OnePlus 6 Silk White, care se vinde în mai multe limbi, în iunie 2018. Ei au deținut o vânzare a dispozitivului, au vândut "în mai puțin de 24 de ore", apoi au spus că mai au încă un lot de telefoane de vânzare.

Nu este o strategie rea. Proprietarii de cluburi au realizat cu mii de ani în urmă că păstrați întotdeauna o linie. Oamenii doresc ceea ce nu pot avea. Oamenii doresc să fie cel care are chestia pe care nimeni altcineva nu a reușit să o obțină. Oamenii râvnesc cu smartphone-ul vecinilor lor. Acum, timp pentru a intra în linie pentru următorul iPhone!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here