Samsung va deține unul dintre evenimentele sale despachetate în 20 februarie și, împreună cu dezvăluirea unui alt aspect asupra dispozitivului său telefonic pliabil, compania va anunța oficial Galaxia 10. Ritmurile și zvonurile în creștere din ultimele luni au indicat trei dispozitive pentru gama de dispozitive emblematice Galaxy din acest an, și a apărut o nouă imagine care oferă aspectul cel mai potrivit pentru fiecare model.

                 

Noua imagine, care pare a fi o presă oficială, arată în față și în spate Galaxy S10E, S10 și S10 + de la stânga la dreapta. Postat de cunoscutul pârghie Evan Blass, telefoanele sunt afișate în cazuri clare, dar încă ne uităm bine la aranjamentul camerei pentru fiecare model.

În stânga, modelul S10E, care se așteaptă să fie modelul cel mai ieftin al celor trei cu mai puține bluze, are două camere din spate și o singură gaură în colțul din dreapta-sus al afișajului pentru camera frontală. Este încă necunoscut care va fi numele oficial al acestui model, dar anterior el a fost denumit Galaxy S10 "Lite" și S10 "Edge."

Standardul S10, centrul și cel mai mare S10 + din dreapta prezintă fiecare câte trei camere din spate, în timp ce acesta din urmă pare să aibă un afișaj mai mare pentru două camere frontale. S10 este de așteptat să aibă un ecran OLED de 5,8 inchi, în timp ce S10 + merge pentru o OLED mai mare de 6,4 inch. Scurgerile precedente au lansat aceste două modele cu ecrane curbate și senzori de amprentă digitală, în timp ce S10E nu funcționează fără aceste accesorii și un afișaj plat pentru a menține prețul în jos

Deși acum știm exact cum va arăta gama Galaxy S10, trebuie să așteptăm evenimentul Samsung din februarie pentru a obține detaliile finale cu privire la specificațiile și variantele suplimentare, cum ar fi modelul 5G despre care se zvonește că este exclusiv Verizon în SUA. De asemenea, ramane de vazut cat de mult interes va avea utilizatorii in S10 dupa ce a vazut o versiune completa a telefonului pliabil

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here