Odată ce Verizon a început să ia parte la spectrul blocului C cu FCC, ei au devenit obiectul unor reguli care au oprit blocarea telefoanelor. Acest lucru înseamnă că, dacă ați achiziționat un telefon de la Verizon, ați putea să mergeți chiar pe ușă și să vă duceți la un AT & T, de exemplu, și să cumpărați o cartelă SIM care ar funcționa (într-o oarecare măsură). Acum, datorită unei noi derogări din partea FCC, Verizon are dreptul de a-și păstra telefoanele încuiate în rețeaua lor timp de 60 de zile după cumpărare.
                 

Argumentul lui Verizon

Verizon susține că perioada de blocare de 60 de zile este în vigoare pentru a combate frauda. Pentru media internetului denizen, acest lucru ar putea părea ca un nonsens sau un fel de nerezonabil, alcătuit, goofiness. În realitate, această decizie ar putea fi prima dată când sunt de acord cu FCC și Verizon cu privire la o hotărâre care include o putere mai mare pentru transportator.

În calitate de operator de telefonie smartphone cu cele mai multe giganturi din Statele Unite, Verizon este supus unei cantități semnificative de încercări de fraudă. După cum am discutat în numerele noastre despre acest subiect la începutul acestui an, infractorii fură mii de dispozitive în fiecare an. În studiul "Frauda de identitate 2018: frauda intră într-o nouă eră a complexității" de către Javelin Strategy and Research, numărul fraudelor contului de telefon mobil cu cont nou a fost de până la 340.000 pentru anul 2017.

Unul dintre cele mai importante moduri în care se comite fraude este furtul de identitate, în care o persoană va folosi un cod furat pentru a cumpăra un telefon, apoi se va întoarce și îl va vinde pe piața neagră. Celălalt mod major în care este comisă frauda este ceea ce Verizon numește "fraudă de primă parte", în care o persoană va cumpăra un telefon Verizon cu un contract, dar niciodată nu va plăti efectiv pentru respectivul telefon (de asemenea, poate să vândă telefonul pe negru piaţă).

În documentul care anunță că se șovăie, FCC declară că "fraudulosul telefonic costa compania aproximativ 190 milioane USD în 2018, în creștere de la aproximativ 115 milioane USD în 2017 și că a pierdut aproape 210 000 de dispozitive în 2018, de la aproximativ 155.000 de dispozitive în 2017. "

FCC renunță la timp

FCC a auzit aceste argumente și a fost de acord că o închidere de 60 de zile pe toate telefoanele de rețea standard achiziționate la Verizon a fost potrivită. Aceasta nu include telefoanele preplătite, ci doar orice altceva.

FCC a decis că blocarea trebuie ridicată automat după 60 de zile, indiferent dacă clientul a cerut deblocarea. Perioada în care telefoanele sunt blocate va permite utilizatorilor să realizeze o fraudă, precum și timp pentru ca Verizon să ia măsuri pentru a remedia această fraudă.

Care este problema?

Pe ​​lângă regulile de bază, regulile sunt reguli împotriva FCC oferind companiei Verizon o derogare de 60 de zile a regulilor menționate, ce clienți vor avea o problemă cu acest sistem de blocare? Oamenii care nu doresc să activeze telefonul cu Verizon? Oamenii care doresc să cumpere telefonul dintr-o dată pentru un comerț cu amănuntul complet?

În ambele cazuri, de ce nu cumpărați doar de la producător? Doar câteva cazuri apar atunci când Verizon are un absolut exclusiv pe un smartphone, și acestea nu sunt, cu siguranță, un fel de telefon pe care un număr semnificativ de oameni caută.

Ca și telefonul Palm. [UPDATE: Actually Palm now sells their phone at other carriers, like AT&T and T-Mobile.] Sau Google Pixel. [UPDATE: Actually you can buy Pixel phones straight through Google, or with Google Fi.]

Verizon nu vinde telefoane DROID – iar Moto Z3 funcționează cu Verizon, Google Fi și Boost Mobile în SUA. Deci, la ce telefon ne uităm aici? Pe ce telefoane are Verizon un hold straniu strangle?

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here