Motorola tocmai a confirmat că noul smartphone Motorola One Vision va primi un update actualizat de securitate pentru trei ani. În subtipărire, avertismentele legale privind telefonul într-un anunț public pentru telefonul respectiv, au confirmat următoarele. Telefonul a lansat inițial pe Android 9 Pie săptămâna aceasta "și va primi upgrade-uri de sistem pentru Android Q și Android R." Poate Quesadilla, apoi Root Beat Float sau Raisin?
                 

Motorola One Vision a fost lansat în această săptămână, cu un set de specificații care apar – la nivel de suprafață – pentru a urmări îndeaproape cele ale smartphone-urilor din acest sezon. Ei au o pereche de camere la spate, care sunt situate pentru a arata mult ca Huawei P30 Pro. Au un afișaj pe tot ecranul (cu o gaură în colțul camerei). S-au concentrat pe o caracteristică de tip night-shot.

În interiorul acestui smartphone este un 2.2Ghz Octa-core SoC – Samsung Exynos 9609. Cât de ciudat, ei folosesc un procesor Exynos. Când ai văzut ultima oară ceva, dar un telefon Samsung folosește un procesor Exynos în sălbăticie? Telefonul are, de asemenea, o memorie RAM de 4 GB.

În interior veți găsi o memorie de 128 GB și un slot pentru card microSD. Acest slot pentru carduri suportă carduri de până la 512 GB. Pe spatele telefonului se află o pereche de camere: 48 MP (Quad Pixel) cu diafragmă f / 1,7 și 5 MP cu diafragmă f / 2,2, cu bliț cu LED dublu.

În partea din față este o camera impresionantă de 25 MP (Quad Pixel) cu diafragmă f / 2.0. Afișajul în care este amplasată această cameră frontală este de 6,2 cm în diagonală, cu un raport de aspect de 21: 9. Acest afișaj se potrivește rezoluției FHD – în acest caz 1080 x 2520 pixeli pe fața sa.

Există NFC în interiorul acestei unități și Bluetooth 5.0, dar nu există scaner pentru amprente digitale. În acest telefon există și o colecție de senzori: Accelerometru, Compas, Proximitate, Gyroscop, Lumină ambientală și Magnetometru. Aveți GPS, AGPS și GLONASS pentru cartografiere.

Există o baterie de 3500mAh în această mașină cu abilitatea de a utiliza tehnologia de reîncărcare TurboPower. Asta înseamnă "timp de până la 7 ore de funcționare a bateriei" în 15 minute, doar atâta timp cât porniți cu o baterie totală descărcată. Există un port USB-C în acest dispozitiv, precum și un port audio standard pentru căști de 3,5 mm.

Acest dispozitiv este pus în vânzare mai întâi în Brazilia. Acolo veți plăti R $ 1,999.00 (Brazilian Real), care convertește (chiar acum) la aproximativ 501 USD. Acest telefon vine în Sapphire Blue sau Bronze.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here