YouTube a dezvăluit o nouă decizie de afaceri nouă legată de originalele sale YouTube: tot conținutul nou va fi disponibil în mod liber în viitor. Aceasta este o schimbare majoră pentru companie, care anterior solicita utilizatorilor săi să plătească pentru un abonament Premium YouTube pentru a accesa aceste emisiuni. Conținutul de originale YouTube va include reclame atunci când sunt vizualizate de utilizatori obișnuiți (gratuite).
                 

Schimbarea se va aplica tuturor originalelor originale YouTube, conform companiei, inclusiv cel de-al treilea sezon al loviturii sale Cobra Kai și eventualele promoții viitoare. Ofertele vor funcționa la fel ca orice alt conținut al serviciului: oricine îl poate accesa de oriunde în lume, dar va trebui să plătiți dacă doriți anumite avantaje, cum ar fi lipsa de reclame.

Schimbarea este benefică atât pentru spectatori, cât și pentru agenții de publicitate, cel puțin pe baza comentariilor YouTube; compania spune că partenerii de anunțuri vor avea "mai multe oportunități de angajare" cu persoanele care urmăresc aceste emisiuni. Noua opțiune acceptată de anunț nu va schimba planurile generale de conținut ale YouTube, în general.

"Ardealul nostru se bazează pe succesul primilor doi ani", a declarat compania în anunțul său săptămâna aceasta. YouTube are atât emisiuni noi, cât și conținut nou în emisiunile existente planificate pentru gama originală, inclusiv noul model Dude Perfect, Markiplier și un spectacol misterios "top secret" în lucrările cu cantareata Justin Bieber.

Orice încercări curente de a viziona conținutul existent în originaluri YouTube fără un abonament Premium generează un paywall; puteți urmări o previzualizare a videoclipurilor, dar este necesar un abonament pentru a accesa întreaga gamă de conținut existentă. Premiul YouTube costă 11,99 USD / lună pentru abonații individuali din SUA.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here