Google Maps a schimbat modul în care navigăm în lume, dar, pentru unii, Waze a fost cel care a schimbat modul în care conducem. Desigur, Google deține Waze, deci nu este deloc surprinzător faptul că unele caracteristici legate de conducere au ajuns în final la aplicația Hărți principale. Cel mai recent este includerea unui vitezometru chiar la colțul ecranului Hărți Google, care ar putea ajuta șoferii sau pasagerii săi să observe cât de repede pot merge.
                 

Nu este o aprobare deschisă pentru folosirea telefonului în timpul conducerii, desigur. În mod ideal, ar trebui să fie pe Android Auto, dar, ironic, nu este încă disponibil acolo. Deocamdată, Google va avea încredere că utilizați în mod sigur aplicația Auto pe un telefon montat pe bord.

Viteza de viteză pe hartă Google Maps apare în colțul din stânga-jos al ecranului de navigare atunci când conduceți ghidarea ("Waze"). Adăugați asta la indicatorii hărți pentru limita de viteză și la indicatorii de capcane și aveți un sistem de siguranță care vă împiedică să depășiți limitele legale. Presupunând, bineînțeles, că i-ați dat seama de alertă.

Pe ​​lângă faptul că nu este încă disponibil pe Android Auto, această nouă caracteristică Google Maps se adresează utilizatorilor pe piețe limitate destul de încet. Acestea includ Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Republica Cehă, Germania, India, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Suedia, Marea Britanie și SUA. Nu este nevoie să actualizați nimic, deoarece pare să fie un comutator de pe server, pe care doar Google îl poate răsturna.

Vitezometrul de pe ecran este doar cea mai recentă caracteristică Waze adăugată în Google Maps. Aceste limite de viteză și capcane de viteză au fost lansate în ultima lună. Din nefericire, astfel de caracteristici nu au fost niciodată disponibile în mod egal în toate țările, în măsura în care nu se bazează doar pe aceasta, conducând în siguranță.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here