Nu mai există nici o îndoială. Poate că văd că nu are niciun rost să păstreze secretul în fața unei suprapuneri de scurgeri, Vivo însăși a confirmat destul de mult ce urmează pentru NEX. Originalul a fost conceput pentru a fi o previzualizare a ceea ce este posibil pentru smartphone-uri atunci când credeți că este în afara casetei. Poate că nu s-au dovedit atât de bine în mod comercial, dar asta nu oprește compania chineză să încerce. Deci, da, NEX 2 va avea două ecrane și Vivo nu-i pasă dacă are sens sau nu.

                 

Teoretic, face un pic de sens. De ce să vă stabiliți pentru o autoevaluare mai puțin perfectă atunci când puteți folosi aceleași camere principale puternice, plural, pe care le folosiți pentru acele panorame minunate și fotografii de noapte. Răspunsul este în mod normal pentru că aveți nevoie de un ecran pentru a vă vedea fața sau fețele. De aceea, Vivo, așa cum a fost confirmată de propriile teasere care nu sunt așa de subtile, plasează un al doilea afișaj puțin mai mic pe spate.

Deși nu este singura sa caracteristică cheie, cea mai mare parte a narațiunii se va concentra pe tema dualității. De exemplu, doar două din cele trei camere pe "spatele" sunt cuprinse într-un cerc care apare în partea a doua a ecranului. Nu este, într-adevăr și este doar un efect vizual pe ecran înseamnă să subliniezi combinația de real și virtual. Este o abordare unică asupra a ceea ce Vivo descrie a devenit un design comun "semafor" pentru mai multe camere.

Având două ecrane vin cu un preț, și nu doar prețul final de vânzare cu amănuntul. Trebuie să existe probleme de confuzie și de utilizare. Din fericire, se pare că va exista o modalitate ușoară, dar nu instantanee, de a schimba între cele două ecrane, conținutul dvs. venind de-a lungul călătoriei.

În practică, cu toate acestea, Vivo NEX 2 va avea încă multe întrebări pentru a răspunde. La urma urmei, primul NEX sa uitat și a sunat bine pe hârtie, dar a lăsat câteva lucruri de dorit în utilizarea reală. Din fericire, nu va trebui să așteptăm prea mult, deoarece Vivo a confirmat oficial și o dată pe data de 11 decembrie, la doar o zi după ce Samsung și-a dezvăluit propria soluție găurită la problema de crestătură

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here