Producătorii chinezi de smartphone se află la el din nou. Anul trecut, Vivo și OPPO au încercat să reinventeze designul smartphone-urilor cu camerele lor de ridicare. În acest an, Meizu și Vivo încearcă să introducă în epoca telefoanelor fără sudură. Fostul la lovit cu Meizu Zero ieri și acum Vivo face același lucru. Dar, în timp ce Vivo APEX 2019 Concept Phone este, fără îndoială, un lucru de frumusețe, acesta ridică în mod natural câteva întrebări privind gradul de utilizare pe care nu vom putea să le răspundă până când nu ne împrăștiem mâinile în jurul valorii de unul

                 

Este tot de sticlă, dar din fericire nu tot ecranul. Vivo îl numește "geam curbat de apă de suprafață" și, deși nu are nicio legătură, există încă o separare vizuală între ecran și restul corpului de argint. Poate că ar fi fost mai interesant din punct de vedere vizual dacă barele negre abia existente, dar încă existente, s-au amestecat complet în sticlă neagră. Sau dacă întreaga suprafață era un ecran neîntrerupt, deși probabil că ar fi teribil pentru uzabilitate.

Acestea fiind spuse, doar partea din spate nu este într-adevăr sensibilă la atingere. Designul fără sudură al telefonului necesită ca în laturi să nu existe găuri sau chiar butoane. Senzorul de amprente este ușor în acest moment și vom ajunge la asta mai târziu. Dar cum rămâne cu butoanele de volum? Nu este chiar o problemă încă din momentul EdgeSense de la HTC, dar a fost nevoie de un cadru metalic capabil. Soluția Vivo se numește Touch Sense și utilizează o combinație de senzori de presiune pentru a determina dacă utilizatorul apasă cadrul și senzorul tactil capacitiv pentru a localiza exact unde se produce presa

În ceea ce privește senzorul de amprentă digitală, Vivo a fost, la urma urmei, primul care a adus un scaner de amprente pe ecran la smartphone-uri. Cu APEX 2019, totuși, acesta aduce scanarea amprentei digitale pe tot ecranul. Nu mai sunteți limitat la un singur punct sau la o singură zonă a ecranului, sau așa că spielul merge. Întregul ecran este senzorul dvs. și când degetul este aproape de ecran, lampa de amprente a lui Vivo va lumina acea parte pentru a ajuta la detectarea imaginii. Asta inseamna ca va folosi tehnologia optica mai degraba decat tehnologia cu ultrasunete a Qualcomm. În plus, dacă ați deblocat telefonul prin plasarea degetului pe o pictogramă de aplicație, puteți să sară imediat în acea aplicație după deblocare.

Deoarece designul fără sudură de apă necesită absența orificiilor sau cusăturilor, Vivo a trebuit să folosească diferite tipuri de componente pentru lucrurile pe care le luăm ca atare. Body SoundCasting, de exemplu, transformă întregul ecran într-un difuzor și elimină nevoia de grilă pentru difuzoare. Nu există o tavă pentru cartele SIM, așa că nu putem decât să presupunem că telefonul va utiliza tehnologia eSIM, care în mod ironic nu este încă la fel de răspândită în China. Și în loc de un port USB, Conceptul Vivo APEX 2019 utilizează un conector de alimentare MagPort magnetic care formează o verucă destul de vizibilă pe spatele telefonului.

Dar, oricât de frumos ar fi, anunțul scurt al lui Vivo mai lasă multe întrebări încă nereușite. Pentru unul, nu face nici o mențiune despre camera orientată spre față și nici nu este evident unde se află. Pentru altul, nu pare să existe nici o gaură pentru micile. Și în timp ce Touch Sense ar putea fi OK pentru butoanele de volum, este posibil să nu fie atât de mare pentru a avea butoane de alimentare care trebuie să funcționeze dacă sistemul de operare funcționează sau nu funcționează corect

Acest design fără sudură ridică, de asemenea, câteva întrebări privind gradul de utilizare a telefonului. De exemplu, reglați volumul, probabil că nu se poate face orbește fără a vă uita unde vă presați. Același lucru este pentru lansarea rapidă a camerei prin apăsarea dublă a butonului fizic. Cât de repede se va compara încărcarea fără fir cu tehnologia de încărcare rapidă a Vivo? Și cât de fiabil va fi transferul de date cu această conexiune MagPort?

Acestea sunt întrebări care vor necesita ceva timp cu Vivo APEX 2019 Concept Phone și, din fericire, Vivo va fi afișat la MWC 2019 luna viitoare. Și, fără îndoială, conceptul de telefon va fi, de asemenea, primul telefon al companiei cu 5G, presupunând că o face de fapt pe piață.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here