Astăzi, unele imagini ale Vivo Apex 2019 au fost scoase din uz – sau dezvăluite în mod intenționat – înainte de lansarea oficială a Vivo Apex 2019. Aceste imagini au arătat dispozitivul să privească, la început, ca un smartphone fără cameră frontală și cu lângă ecranul frontal de acoperire completă. Spatele a fost de argint, cu două lentile de cameră și un LED flash – de asemenea, nu au apărut butoane pe laterale, în partea de sus sau în jos.

                 

Ce e atât de special în privința acestui smartphone, altul decât lipsa unei camere frontside? Părțile. Marginile acestui smartphone se rotunjesc ca o pietricele și nu există prize. Asta-i dreptate – implicarea că un telefon ar putea exista fără nici un fel de porturi – asta eo realitate cu Vivo Apex 2019.

Acesta este primul smartphone din lume fără port. Se bazează pe încărcarea fără fir și conectivitatea wireless în toate lucrurile. Totuși, vor exista nevoi pentru o afacere cu cartelă SIM – dar cartelele SIM integrate pentru anumite regiuni înseamnă că nu este nevoie de o tavă pentru cartela SIM.

Aici este un cititor de amprente frontside care este ascuns în / sub afișaj. Aceasta este o tehnologie similară cu cea pe care am văzut-o deja lansată în dispozitive precum OnePlus 6T

Imaginile Venya Geskin au fost redate de Geskin, dar cu informații furnizate de Vivo. E ciudat, ciudat. După cum a spus Geskin în această dimineață: "Această imagine a fost făcută pe baza informațiilor exclusive oferite de Vivo."

Acest dispozitiv se apropie de perfecțiune – dacă perfecțiunea este un smartphone fără porturi și un afișaj cu acoperire frontală completă. Partea frontală a acestui telefon are în continuare un "bărbie" pentru a permite conectarea conectorilor de pe ecran la restul telefonului – dar totul va dispărea și într-un an. Nu pe acest telefon, ci pe telefoane în viitorul apropiat.

Vivo Apex 2019 va fi dezvăluit în întregime mai târziu astăzi, de Vivo, cu informații despre posibila eliberare. Poate că ele păstrează acest smartphone un concept pentru moment. Trageți degetele pentru o lansare internațională, cu o etichetă rezonabilă, oricum.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here