OEM-urile și, în special, operatorii de rețea sunt în jur de 5G, dar mulți dintre ei nu vorbesc despre utilizarea practică a noii tehnologii, în afară de descărcările insanely rapide și streaming-ul gratuit. 5G, teoretic, permite noi experiențe care nu sunt posibile pe mobil înainte, dar necesită și tehnologii mai noi pentru a ține pasul cu cererea. La MWC Shanghai 2019, Vivo își arată jocul 5G, care include ochelarii AR pentru a profita de acele viteze, încărcarea de 120W pentru a păstra telefoanele pornite și un telefon de 5G în centrul tuturor.
                 

Transferurile rapide de date cu o latență aproape nulă nu sunt doar pentru descărcarea sau streamingul videoclipurilor. În teorie, ar putea genera următoarea generație de experiențe VR, AR și MR (Reality Mixte) prin furnizarea de date către dispozitivele mobile la viteze înșelătoare. Aproape ca și cum totul se întâmplă la nivel local la telefon.

Acesta este motivul pentru care Vivo prezintă prima sa sticlă Vivo AR ca parte a noii sale strategii 5G. Cu afișaje cu ecran dublu și șase grade de libertate (6DoF), ochelarii se conectează la un telefon de 5G pentru a aduce experiențe noi utilizatorilor de dispozitive mobile. Acestea includ viziunea Vivo, biroul mobil, recunoașterea facială și a obiectelor, teatrul 5G și, desigur, jocurile.

Telefoanele cu 5G sunt, de asemenea, de așteptat să consume mai multă putere decât telefoanele obișnuite 4G. Scurt pentru adăugarea mai multor baterii la telefoane, ceilalți producători ai recursului au de a accelera timpul de încărcare. Vivo noul Super FlashCharge 120W susține că poate încărca o baterie de 4.000 mAh până la 50% în doar cinci minute. Sperăm, fără a exploda, de asemenea.

Niciuna dintre aceste noi experiențe 5G nu va fi posibilă fără un telefon de 5G. Vivo a prezentat deja un "pre-comercial" Vivo NEX 5G și intenționează să lanseze primul comercial în următorul trimestru. Cât va costa, totuși, este probabil vestea pe care consumatorii nu o mai aude prea mult.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here