Unele companii chineze își asumă riscurile pe care OEM-urile mai mari nu doresc să le facă pentru a găsi soluții alternative pentru problemele de proiectare care afectează smartphone-urile în aceste zile. Deși nu este de fapt primul (compania rusă Yota poate avea acel titlu), nubia lui ZTE și Vivo au ieșit ambele cu smartphone-uri care nu au doar un ecran pe ambele părți, dar au supraviețuit și testelor lui JerryRigEverything. Acum tot ce a mai rămas este să deschidem Vivo NEX DDE pentru a vedea ce este în interior, sperăm fără să spargem nimic

                 

Din păcate, Zack Nelson a plecat la un început prost. După cum observă el, problema de a avea ecrane pe ambele părți, nu puteți fi siguri de unde să începeți deschiderea. În cazul său, încercarea de a se îndepărta de spate a avut ca rezultat o sticlă crăpată. Din fericire, a fost doar al doilea strat de sticlă deasupra ecranului, care a ținut ecranul să funcționeze. Din păcate, asta nu înseamnă prea bine când vine vorba de picături accidentale pe acea parte.

Este suficient să spunem că NEX Dual Display Edition este construit destul de diferit. Eliminarea ecranului frontal arată că totul este atașat de el, inclusiv medial. Există, de asemenea, tone de șuruburi care ține lucrurile în loc, iar tehnicienii de reparații s-ar putea simți puțin copleșiți.

În interior, Vivo NEX DDE dezvăluie o altă sursă potențială de probleme. Nu există nici o pastă termică sau un sistem de răcire adăugat pentru a menține puternic Snapdragon 845 chugging de-a lungul frumos. Acest lucru înseamnă că telefonul va fi predispus la supraîncălzire, ceea ce, la rândul său, ar duce la diminuarea performanțelor. Nu este bine pentru un telefon foarte bun.

În ansamblu, Vivo NEX Dual Display Edition pare destul de dificil să se rupă și să se repare. Acesta este în contrast puternic cu nubia X, care a fost mai mult sau mai puțin simplă pentru a se desprinde. Având în vedere riscul suplimentar de astfel de telefoane cu ecran dublu de rupere pe picături accidentale, că este cu siguranță ceva de a fi conștient de. Bine, atunci, Vivo livrează telefonul cu o carcasă de protecție.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here