Odată cu creșterile modelelor de smartphone-uri neconvenționale, de la ridicarea camerelor de luat vederi până la alunecarea spate a plăcilor întregi de sticlă fără butoane, utilizatorii ar putea fi lăsați să se întrebe dacă toate acestea sunt la prețul durabilității și fiabilității. Vestea bună este că telefoanele au devenit și mai rezistente, chiar dacă aceasta înseamnă că sunt mai greu de reparat. Vestea slabă este că nu toate sunt durabile. Cu două ecrane din față și din spate, Vivo NEX Dual Display Edition se așteaptă să fie testată. Din fericire, JerryRigEverything era prea fericit să-l oblige.

                 

Vivo este de fapt cel de-al doilea telefon dual-screen al lui Zack Nelson care urmează să fie testat. Primul, care a fost și primul pe piață, a fost NUBIA X de la ZTE. Telefonul a supraviețuit doar cu o zgârietură, așa că este potrivit doar să vedem dacă versiunea Vivo se va bucura de aceeași soartă

În cea mai mare parte, Vivo NEX DDE verifică toate casetele din dreapta și are chiar și o mufă pentru căști în partea de sus. Un lucru surprinzător în legătură cu faptul că ecranul din spate are o dublă acoperire de sticlă. Pe lângă faptul că oferă o protecție mai mare, previne de asemenea ecranul din spate să prezinte o fantomă albă în timpul unui test de flacără, în ciuda faptului că este un panou OLED. Din păcate, frontul nu este la fel de protejat de asta.

Nu este surprinzător faptul că telefonul nu dă atunci când se îndoaie, chiar și atunci când arată un pic de flex. Desigur, paharul folosit aici nu este paharul tău tipic, așa că nici măcar mâinile mâncăruri ale lui Nelson nu le-ar putea zdrobi pe cont propriu

Testul real pentru telefoanele cu ecran dublu, cum ar fi acest telefon, precum și telefoanele fără fir, cum ar fi telefonul Vivo APEX 2019, ar fi un test de scădere. După cum spune Nelson, sticla este sticlă, iar sticla se rupe în cele din urmă. Acestea fiind spuse, Vivo a pus niște perne de plastic între afișajele din sticlă și cadrul metalic, ceea ce nu se va putea baza pe conceptul său de telefon APEX 2019.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here