Anul trecut, Vivo a lansat o soluție destul de interesantă pentru crestăturile din Vivo NEX S: o cameră de tip pop-up cu fața în față. A fost cu siguranță o idee curată, mai ales dacă urăsc crestături sub orice formă, deoarece nu înseamnă nicio decupare pe ecranul frumos de la marginea la margine. Pentru ca romanul ca ideea este, este unul care nu a prins cu adevarat in lumea designului smartphone-urilor, pentru ca multi producatori par sa graviteze spre decupaje cu gauri de pe ecran pentru camerele lor de sine.

                 

Totuși, Not Vivo, care a anunțat astăzi că Vivo V15 Pro va avea din nou o cameră frontală cu fața în sus. Compania a dezvăluit, de asemenea, că aparatul foto va avea un upgrade semnificativ peste cel descoperit în NEX S, deoarece senzorul va fi de 32 de megapixeli.

Aparatul de fotografiat de pe NEX S a fost de numai 8 MP, iar în timp ce acest lucru nu poate fi chiar teribil, revizuirea telefonului a constatat că aparatul foto nu a furnizat cu adevărat în termeni de calitate a fotografiilor. Ne-am gândit că mecanismul de alunecare a funcționat bine și a avut o implementare inteligentă, așa că poate că acum, dacă va deveni o cameră mai capabilă să meargă împreună cu ea, va fi mai mult decât o noutate

Nu mai știm încă nimic despre Vivo V15 Pro, dar nu va dura mult înainte să aflăm mai multe. Vivo a declarat pe Twitter astăzi că va dezvălui telefonul în timpul unui eveniment din 20 februarie, cu câteva zile înainte de începerea la începutul lui MWC 2019.

Cei dintre voi care au urmat știrile mobile știu în ultima vreme că Vivo va concura cu Samsung pentru atenție în acea zi. 20 februarie este aceeasi zi in care Samsung gazduieste urmatorul eveniment Unpacked, unde ne asteptam sa aflam despre gama Galaxy S10 si eventual smartphone-ul pliabil al companiei. 20 februarie ar trebui să fie o zi mare pentru anunțurile despre smartphone-uri și, bineînțeles, vom acoperi toate aici chiar la SlashGear

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here