Pe ​​măsură ce se termină o serie, se va începe o altă ediție. Chiar înainte ca HBO să difuzeze finala jocului de tronuri, a arătat o privire asupra a ceea ce vine pentru alte serii de televiziune populare. În comparație cu GoT, Westworld este atât un nume vechi, cât și o nouă franciză și, datorită acestui fapt, creatorii săi pot lua lumea într-o direcție diferită. Și ce ar trebui să fie următorul după sălbăticia, vestul sălbatic, dar nici unul altul decât Futureworld.
                 

Westworld are loc tehnic în viitor, desigur, doar în cea mai mare parte îmbrăcat într-o fantezie în stil occidental. Dar, cu acea atmosferă dispărută de mult, se pare că nu mai este nevoie să se ascundă în spatele vagonelor, pălăriilor de cowboy și a prafului. E timpul să scoatem mașinile zburătoare și armele. Pentru că vor exista mereu arme.

Trailer-ul arată Aaron Paul al lui Breaking Bad, trăind o viață dezamăgită și o petrece, ironic, într-o lume a androizilor. Oh, există și roboți care arată ca roboți, dar roboții umani pe care-i iubim în primele două sezoane sunt înapoi. Sau poate că nu au plecat niciodată.

Știi cine e înapoi? Dolores, asta e cine. Unul dintre personajele principale din ultimele două sezoane se întoarce în căutarea atât de rănit, cât și de gata să-l gătească. În ceea ce privește rolul ei în această nouă lume futuristă, avem un an întreg de teoretizat.

HBO afirmă că Westworld III este aerul 2020, care este o țintă destul de mare. Cel puțin acest lucru le oferă tuturor mai mult timp să treacă de la Game of Thrones și să se pregătească pentru un alt spectacol sângeros anul viitor.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here