WhatsApp face încă o dată schimbări în redirecționarea mesajelor. Începând de astăzi, utilizatorii WhatsApp vor putea transmite mesaje numai către cinci utilizatori la un moment dat, în scădere față de limita anterioară de 20. Scopul, explică WhatsApp, este de a reduce răspândirea dezinformării și zvonurilor asupra serviciului, care a fost cauza multor probleme de siguranță.

                 

WhatsApp testează acest nou plafon privind expedierea în India din iulie. Este acolo că răspândirea dezinformării și a știrilor false a condus la unele consecințe destul de grave, cu un șir de lincuri care au fost raportate în urma. WhatsApp a început, de asemenea, să eticheteze mesajele transmise într-un efort de a permite utilizatorilor să știe că ceea ce primesc poate avea origini înșelătoare.

Potrivit Reuters, această nouă limită este lansată la nivel mondial în prezent. WhatsApp spune că limita de expediere de cinci utilizatori va lovi Android în primul rând, urmând ca utilizatorii iOS să urmeze. Nu suntem siguri de durata lansarii acestei noi functii, dar cu siguranta suntem de parere ca WhatsApp intentioneaza sa-l incheie rapid.

Când vine vorba de combaterea efectului de bulgăre de zăpadă, aceste mesaje virale pot atinge, WhatsApp are un timp mult mai dificil decât serviciile similare. La urma urmei, criptarea end-to-end este unul dintre cele mai importante puncte de vânzare ale companiei WhatsApp, astfel că trasarea sursei acestor campanii de dezinformare este aproape deloc.

În loc de modalități mai ușoare de a urmări pe cei care ar folosi platforma pentru a înșela, WhatsApp speră că complicarea informațiilor false va împiedica răspândirea acesteia. Vom vedea dacă aceste noi limitări au un efect vizibil sau dacă WhatsApp va trebui să-și regândească abordarea, deci stați la dispoziție pentru mai multe

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here