Bara de jocuri pe Windows 10 este în curs de actualizare cu câteva noi caracteristici începând de astăzi, a anunțat Microsoft. Actualizarea vine sub forma unui test beta, care aduce împreună Spotify și capacitatea de a personaliza suprapunerea, printre alte lucruri utile. Utilizatorii din Windows 10 care se află în programul Xbox Insider vor putea să activeze caracteristicile beta prin intermediul Xbox Insider Hub.
                 

Presupunând că folosești Windows 10, poți deschide bara de jocuri apăsând tasta Windows + G. Această acțiune aduce o suprapunere mică pe ecran; prin aceasta, utilizatorii pot deschide Spotify din meniul widget-urilor, presupunând că accesează beta-ul. Utilizatorii vor trebui să se conecteze cu acreditările contului la prima lansare a widget-ului.

În plus față de asigurarea accesului direct și convenabil la Spotify, noile caracteristici beta includ, de asemenea, posibilitatea de a transforma direct o imagine de joc într-o memorie, potrivit Microsoft. Acest lucru este posibil prin deschiderea mai întâi a widgetului Capture pentru capturarea conținutului, apoi editarea directă în galeria Game Bar.

În plus, bara de jocuri conține acum widgetul Xbox Social, care permite utilizatorilor să vadă rapid ceea ce prietenii lor joacă în mod curent, fără a trebui să treacă din actualul lor joc. Există, de asemenea, acces direct la aceleași instrumente de comunicare și lista de prieteni găsite pe Xbox One și în aplicația Xbox.

După cum am menționat, Game Bar include acum posibilitatea de a personaliza suprapunerea. Utilizatorii pot alege widget-urile pe care doresc să le arate și să le ascundă, să le mute în bara și să fixeze anumite widget-uri pentru acces mai rapid. Pentru a avea acces la aceste funcții, va trebui însă să lansați Xbox Insider Hub, alegeți "Conținut insider" și apoi alegeți "Windows Gaming". Dacă utilizați Windows 10 build 17763 sau o versiune superioară, veți fi în mod automat înscriși pentru a accesa funcțiile beta ale gamei de jocuri.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here