Având în vedere hardware-ul mai puțin puternic al Switchului în comparație cu concurenții săi marca Xbox și PlayStation, există câteva jocuri moderne pe care nu ne-am aștepta să le primim pe porturile Switch. Pentru o mulțime de oameni, The Witcher 3 probabil se află în fruntea listei, deoarece este un joc cu grafică intensă. După cum se dovedește, CD Projekt Red aduce jocul pe platforma hibridă a Nintendo oricum, în ciuda hardware-ului său relativ scăzut.
                 

În timpul zilei E3 Direct, marele N a dezvăluit că The Witcher 3 va ajunge pe Switch la un moment dat în acest an. Vom primi și ediția completă, care include toate DLC-urile care au fost lansate pentru joc. Șef printre toate aceste materiale suplimentare sunt două expansiuni bazate pe poveste, Hearts of Stone și Sânge și vin .

CD Projekt Red a declarat astăzi că jocul va fi disponibil atât fizic, cât și digital, dar, din nefericire, nu am reușit să vedem foarte mult jocul în acțiune. Cu toate acestea, compania a împărțit un scurt trailer de imagini capturat pe Nintendo Switch, iar pe Twitter a spus că jocul va rula în 540p în modul handheld și 720p cu rezoluție dinamică activată în modul TV.

Aceasta nu este cea mai mare, dar, evident, ar trebui să ne așteptăm la ceva în calea unei downgrading grafice în a face saltul la Switch. Alte titluri ca DOOM și Wolfenstein de la Bethesda – au avut de câștigat și grafica, 3 necesită reduceri similare.

Cu toate acestea, dacă ideea de a avea The Witcher 3 pe o platformă portabilă este una care vă atrage, atunci ar fi bine să meritați să cumpărați când se va lansa mai târziu în acest an. Vă vom anunța când CD Projekt Red anunță o dată fermă de lansare, deci stați liniștiți pentru mai multe.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here