Când SUA a impus anul trecut o interdicție comercială asupra ZTE, aproape că a provocat falimentul companiei chineze. În timp ce Huawei poate dura mai mult decât compatriotul său, s-ar putea să nu dureze mult înainte ca compania să fie adusă în genunchi. Google a fost deja raportat să nu mai licențeze componentele sale Google Play pentru viitoarele telefoane Huawei. Acum, producătorii de siliciu, precum Qualcomm și Intel, taie temporar legăturile cu cea mai mare companie de tehnologie din China și cu cel de-al doilea mare producător de telefoane din lume.
                 

Președintele american Trump și-a făcut bine amenințările asupra Huawei și a adăugat compania la un grup de companii neglijate de a face comerț cu companii din SUA. Acest lucru a dus deja la reținerea de către Google a unor părți importante ale experienței Android, iar acum producătorii de cipuri se opresc, în mod oficial, de vânzările de produse către producătorul de echipamente și dispozitive mobile din China.

Intel furnizează procesoare pentru produsele de servere ale Huawei, în timp ce Qualcomm furnizează procesoare și modemuri pentru telefoanele cu rază medie. Xilinx și Broadcom furnizează componente pe care Huawei le utilizează pentru echipamentul de rețea și pentru afaceri. Huawei sa pregătit pentru o astfel de eventualitate și a stocat aceste componente astfel încât să poată dura cel puțin trei luni. Nimeni nu știe însă cât timp această situație ar putea dura.

Huawei a crescut recent dezvoltarea și producția propriilor chips-uri, pentru a-și reduce în mod mai mult dependența de astfel de companii americane. Totuși, este prea devreme pentru a fi considerat sigur în joc. Afacerile sale vor fi în continuare afectate grav dacă interdicția persistă.

Huawei a fost condusă de guvernul SUA de ani de zile, fiind acuzat că a ajutat guvernul chinez în spionaj. Mulți analiști politici și economici, totuși, îl văd pe Huawei ca pe un pion de amortizare și de negociere în scuarul comercial al celor două țări. Și în timp ce Huawei este accidentul direct al acestei interdicții, efectele se vor răsfrânge nu numai asupra economiei chineze, ci și asupra rețelelor globale și a piețelor mobile.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here