În timp ce Microsoft sa concentrat asupra construirii mărcii Xbox, concentrarea sa asupra tipului de jocuri pe PC a căzut pe marginea drumului. În ultimii ani, compania a încercat să transforme acest lucru în jurul valorii de, anunțând noi inițiative care ar vedea toate jocurile de console de la Microsoft primite la PC prin intermediul jocului Xbox Play Anywhere. Astăzi, Microsoft a făcut lucrurile cu un pas mai departe, dezvăluind că Xbox Game Pass vine pe PC.
                 

În timp ce versiunea PC nu va fi o copie directă a jocului Xbox Game Pass pe consola, va fi același serviciu de bază pe care jucătorii plătesc un abonament lunar pentru a descărca și a reda o bibliotecă de jocuri revolving. Microsoft spune că Xbox Game Pass va lansa o "bibliotecă curate de peste 100 de jocuri PC de înaltă calitate" de la dezvoltatori și editori precum Bethesda, Deep Silver, Devolver Digital, Paradox și Sega.

Unul dintre remizele majore ale jocului Xbox Game Pass pe consola este că titlurile jocurilor Xbox Game Studios sunt disponibile prin intermediul serviciului în aceeași zi pe care o lansează. Într-un post de blog de astăzi, șeful Xbox Phil Spencer a declarat că Microsoft va face același lucru pe PC, menționând titlurile viitoare de la Obsidian și inXile în mod specific. Abonații la Xbox Game Pass vor beneficia, de asemenea, de o reducere de 20% din magazinul Microsoft pe titluri care se află în prezent în biblioteca Game Pass, cu o reducere de 10% oferită pentru DLC și add-on-uri.

Asta-i toată informația pe care Spencer a împărțit-o astăzi pe PC-ul Xbox Game Pass pentru PC, așa că am rămas fără o dată de lansare sau cu un cost lunar de abonament. Spencer spune că Microsoft va avea mai multe de spus despre versiunea PC a jocului Xbox Game Pass la E3 2019 luna viitoare, așa că vom fi atenți la acele știri.

La fel de interesant ca și sosirea jocului Xbox Pass, nu a fost singurul anunț de joc pe care Microsoft la făcut astăzi. Compania a anunțat, de asemenea, că jocurile pe PC-urile Xbox Game Studios vor fi disponibile în curând prin intermediul mai multor vitrine – nu numai magazinul Microsoft. Halo: Colecția Master Chief pare să fi stabilit tendința în această privință, deoarece versiunea sa PC va fi disponibilă atât prin Steam, cât și prin Microsoft Store.
În cele din urmă, Halo: MCC va fi alăturat pe Steam de "mai mult de 20 de titluri de joc Xbox Game", începând cu Gears of War 5 Age of Empires 1 2 și 3 . Deocamdată, acest anunț acoperă doar Steam și Microsoft Store, dar Spencer spune că Microsoft va încerca să-și aducă jocurile pe PC și în alte magazii digitale în viitor.

Anunțul final al zilei de la Spencer este probabil mai interesant pentru dezvoltatori decât pentru consumatori: Microsoft va permite suportul nativ Win32 pentru jocurile pe calculator de pe Microsoft Store, pentru ca magazinul companiei să devină un loc mai atractiv pentru a găzdui jocuri . Mai multe informații vor apărea pe linia E3 din 2019 și vom avea acele știri pentru dvs. aici, la SlashGear, când Microsoft o anunță.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here