Xiaomi urmărește în mod direct pâinea și untul Samsung în această lună, după cum arată data viitoare a evenimentului de dezvăluire al smartphone-ului. Acest eveniment va avea loc pe data de 20 februarie în China – ceea ce face imposibil să nu vezi cum se dezvăluie următorul lor telefon ca o provocare directă la evenimentul same de la Samsung. Samsung Galaxy S10 va trebui să se confrunte cu Xiaomi Mi 9, un smartphone pe care compania îl numește "cel mai puternic și mai frumos telefon" pe care l-au făcut vreodată

                 

Xiaomi Mi 9 a scurs în mai multe imagini în ultima săptămână, probabil în mâinile casei-maker sau afiliate fabricarea de scurgere. Ceea ce vedem este setarea de 3 camere de la Xiaomi în această dimineață, ceea ce cu cele două aparate de fotografiat sub cea de-a treia cameră care are un inel. Xiaomi implică în previzualizarea lor că aceste camere sunt destinate focalizării rapide (camera de timp a senzorului de zbor), calitate superioară a imaginii și captură de imagine cu unghi larg.

Camera principală de aici se spune că are un senzor de 48 de megapixeli, în timp ce o cameră secundară de 12 MP se află sub ea, iar partea de sus este un ToF. Afișajul frontside se zvoneste că va veni în jurul a 6,4 cm cu o crestătură de picătură de apă și un pic de rama neagră se află în jurul întregului ecran.

Spre deosebire de Samsung Galaxy S10 și S10 Plus, geamul afișat aici este în mare parte plat. Acest lucru este similar cu ceea ce Samsung va aduce cu Galaxy S10e. Nu există senzor de amprentă pe spatele Mi 9, ceea ce înseamnă că, dacă există un senzor de amprentă digitală, acesta va fi sub sau în afișaj.

Există un buton de alimentare, un buton de volum și un al treilea buton care este probabil disponibil pentru a apela la asistentul personal al lui Xiaomi – sau doar implicit la Asistentul Google. Mai multe detalii provin dintr-o captură de ecran a setărilor dispozitivului, care sugerează MIUI 10.0.1.1 (Android 9) și un procesor de 2.84GHz (probabil Snapdragon 855) cu memorie RAM de 6 GB

Acest dispozitiv are NFC și un port USB-C, precum și capacități de încărcare rapidă de 27W. Modelul Mi 9 are o capacitate de stocare internă de 128 GB și o funcționalitate cu o singură cartelă SIM. Este posibil să existe funcții dual-SIM și doar unul apare în notificări – dar vom vedea!

Vizitați unele dintre cele mai recente actualizări ale Galaxy S10 pentru a vedea cum (sau mai degrabă) se compară cu Xiaomi Mi 9 ca fiind scurs până acum. Dacă ne vom uita la acest lucru cu spec-vs-spec, această cursă este destul de drăguță, deja aproape. Dacă începem la camere, Xiaomi ar putea avea deja bate Samsung. Apoi, Xiaomi are un telefon pliabil pentru a prelua și Samsung!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here