Producătorii chinezi s-ar fi putut deplasa peste bord în încercarea de a elimina atât ramele, cât și crestăturile. Vivo și OPPO au pus motoare pentru a ridica și a trage camerele din partea de sus, în timp ce Honor și Xiaomi au adus înapoi vârsta de alunecare. Dar cu aceste soluții noi sau vechi vin și potențialul de construcție mai puțin durabilă. Din fericire, avem JerryRigEverything pentru a pune cursorul Xiaomi Mi Mix 3 prin dispozitivul de spalare, astfel încât nu vom avea nevoie, accidental sau altfel

                 

Aproape toate telefoanele din zilele noastre, în special cele de vârf, sunt acoperite în sticlă pe ambele părți. Fie Corning Gorilla Glass 5 sau 6, partea din față a lui Mi Mix 3 este protejată de cele mai multe chei și lame. Oarecum surprinzător, partea din spate a telefonului are sticlă ceramică, care este și mai rezistentă la zgârieturi mai profunde.

Testul real este, desigur, în testul de îndoire. Cu două jumătăți care se alunecă unul pe celălalt, există cu siguranță o preocupare că integritatea structurală ar putea să nu fie la fel de bine. Dar, iată-i, Mi Mixt 3 supraviețuiește cu puțină flexibilitate. OPPO Find X, cu vârful său motorizat, nu a făcut acest lucru bine.

Deci, Xioami Mi Mix 3 se dovedeste a fi destul de rezistent. Și dacă luați cuvântul lui Xiaomi, îl puteți glisa și îl puteți închide de peste 300.000 de ori și nu va rupe nici o sudoare sau o pauză. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie cea mai mare preocupare de durabilitate.

Cu piesele în mișcare există și pericolul de a intra, fie prin praf, fie prin apă. Nu este o surpriză faptul că Mi Mix 3 nu este evaluat ca IP. Diferența mică dintre cele două jumătăți poate reduce frecarea dintre părți, dar ar putea invita prea ușor particule mici în interiorul acestora

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here