Pocophone F1 al lui Xiaomi, cunoscut și ca POCO F1, este o rață destul de ciudată în echipa OEM din China și, până acum, pare a fi singură. Acesta a introdus o serie de specificații de primă importanță într-un șasiu din policarbonat esențial Nokia, pentru a menține prețul chiar mai mic decât majoritatea navelor Xiaomi. Dar, în timp ce s-au făcut niște compromisuri de dragul economiei, se pare că puțini au fost făcuți în termeni de performanță. Acest lucru este valabil și pentru aparatele de fotografiat, pe care DxOMark le mărturisește a fi bune, chiar dacă nu cele mai bune.

                 

Camerele Pocophone F1 provin de la o vârstă, adică "anul trecut", când senzorii de adâncime erau încă un lucru. A combinat un senzor f / 1.9 de 12 megapixeli cu un senzor de adâncime de 5 megapixeli f / 2.0. Cu aceste cifre, nu este chiar atat de surprinzator faptul ca nu este niciodata aproape de partea de sus. Dar, toate lucrurile, luând în considerare, de fapt sunt impresionante, nu e nici pe departe în partea de jos.

DxOMark laudă autofocusul telefonului, care este remarcat a fi bun în ambele fotografii și videoclipuri. Blițul cu două tonuri oferă, de asemenea, echilibru precis și detaliu al albului, ceea ce este util, având în vedere că POCO F1 are o problemă la lumină scăzută. Expunerea este, de asemenea, observată ca fiind exactă, dar HDR nu este la fel de puternică. Stabilizarea bună face telefonul decent și pentru înregistrarea video.

Prin alegerea unui senzor de adâncime redus, dispozitivul Pocophone F1 este limitat la zoom digital 2x care duce la pierderea detaliilor și soneria în jurul marginilor contrastante. Dar chiar și cu acel senzor de adâncime, bokeh-urile nu sunt atât de mari, cu unele inexactități în percepția adâncimii care duc la părți nesfârșite ale fundalului sau artefacte în zone complexe

Cu un scor mediu total de 91, Pocophone F1 se află la doar doi pași distanță de a face parte din Top 20 al DxoMark. Desigur, s-ar putea să existe și alte compromisuri care fac Pocophone F1 un spargere a afacerilor, mai ales în SUA. Camera, cu toate acestea, probabil nu va fi una dintre ele.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here