Xiaomi a fost notoriu pentru smartphone-urile sale ieftine, dar chiar și superstarul chinez nu a reușit să mențină înapoi prețurile de lungă durată. Pe măsură ce telefoanele sale devin mai sofisticate, prețurile sale au devenit, de asemenea, mai scumpe. Compania, totuși, se întoarce la rădăcinile sale, ca să spunem așa, în Redmi Go. Sub noul său sub-brand, primul telefon Android de la Xiaomi va oferi cel mai de bază telefon Android pe care îl aveți la un buget. Spre deosebire de cele mai multe dintre telefoanele sale, cu toate acestea, va fi disponibil în Europa de la început.

                 

The Redmi Go nu ar putea fi ceva de scris despre acasă, ceea ce este destul de mult ceea ce v-ați aștepta de la un telefon Android Go. Scopul acestor telefoane este acela de a oferi suficientă funcționalitate de bază pentru a împiedica utilizatorii de telefoanele "nemaipomenite", păstrând în același timp punctul de preț la fel de scăzut ca și dispozitivele mobile mai puțin prezente

Deci, ceea ce primești cu Redmi Go este un ecran tradițional de 5,0 inch 1280 × 720 16: 9 pe un cip quad-core de 1,4 GHz, de 425 cipuri. În timp ce spațiul de stocare de 8 GB poate fi "fixat" cu o cartelă microSD, 1 GB de memorie RAM s-ar putea dovedi a fi un obstacol în calea dispozitivului. Dar cu o baterie de 3.000 mAh, telefonul la îndemână nu va dispărea într-o zi.

Telefonul smartphone va funcționa din nefericire cu cea mai veche versiune Android Go bazată pe Android 8.1 Oreo. Având în vedere că nu a fost încă lansat, nu există încă niciun cuvânt pe o actualizare imediată. Având în vedere că acest lucru este despre Xiaomi despre care vorbim și despre care nu este Android One, potențialii cumpărători probabil că nu ar trebui să-și păstreze speranțele.

Spre deosebire de majoritatea telefoanelor Xmiomi Redmi, Redmi Go nu va fi inițial limitată la China sau India. Se presupune că va lansa în Europa imediat și va purta un preț de 80 EUR (90 $), făcându-l unul dintre cele mai accesibile telefoane de acest gen.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here