Scanerele de amprente digitale pe ecran sau senzorii de amprentă digitală (FoD) ar putea fi viitorul multor telefoane Android, dar acuratețea și viteza acestora comparativ cu senzorii optici tradiționali lasă în continuare câteva lucruri de dorit. Acestea fiind spuse, suntem la începutul inovării în acest domeniu și s-ar putea să vedem mai multe în următoarele luni. Și pornind de la următoarea generație de foi nu este altul decât Xiaomi ale cărui telefoane viitoare ar putea fi echipate cu acest senzor de pe ecran.

                 

Primul lot de senzori de amprentă din ecran este aproape echivalentul a 1: 1 senzori de amprentă obișnuit, cu excepția unui pic mai lent. Ele necesită plasarea degetului pe o anumită porțiune a ecranului, deși nu aveți niciun buton vizibil pentru a apăsa. Înregistrarea unei amprente necesită, de asemenea, apăsări multiple pentru a citi și a păstra în siguranță vârfurile amprentei.

În contul lui Weibo, co-fondatorul și președintele Xiaomi, Lin Bin, au prezentat un nou FoD pe ​​care compania îl dezvoltă în cele două limite. În primul rând, înscrierea unei amprente presupune doar o atingere care durează doar câteva secunde. Poate că, mai important, zona eficientă în care vă puteți juca cu degetul pentru a debloca telefonul este de multe ori mai mare, luând aproape jumătate din ecran.

Acesta este cu siguranță sfatul sfânt al scanerelor de amprente pe ecran, dar numai dacă este la fel de precis și sigur ca și senzorii optici. S-ar putea să existe o îndoială în această privință, deși va trebui să o vedem mai întâi pe un telefon comercial real înainte de a putea face această hotărâre definitivă.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here