China Xiaomi a devenit cel mai nou producător de smartphone-uri pentru a tachina un smartphone pliabil, renunțând la videoclipul de mai jos al președintelui și co-fondatorului Bin Lin,

Întoarcerea este că comprimatul nu are o singură despărțire centrală, ci mai degrabă două falduri care o împart în trei panouri, iar Xiaomi pretinde într-un tweet: "Este primul telefon din lume dublu pliabil."

Videoclipul arată că Bin se gândește la un dispozitiv cu ecran tactil de dimensiuni compacte, înainte de a-l întoarce rapid pe o parte, ținând-o în orientare peisaj, unde efectuează trucurile de partid – plierea a două panouri de ecran, câte una pe fiecare parte, pentru a forma un phablet ușor înfrumusețat.

Videoclipul este editat în așa fel încât să taie din perspectiva din față spre spate în momentul deformării, astfel încât acțiunea reală de pliere să nu fie văzută din față. Dar din spate cele două aripi pliate se întunecă după ce au fost pliate.

Atunci când videoclipul se taie înapoi, este o ușoară rotire a ecranului, deoarece software-ul pare să se lupte momentan cu noul factor de formă, înainte de a se stabili în orientare portret.

Forma phablet a dispozitivului se aseamănă cu designul fără afișaj "fără infinit" al unui telefon precum Samsung 2018 Galaxy S8. Cu toate că este mai înclinat decât aspectul înalt de 18,5: 9 al lui S8.

Teaserul lui Xiaomi nu conține detalii despre cât de aproape (sau chiar departe) ar putea fi lansarea pe piață a dispozitivului. Am contactat compania cu întrebări legate de prototip și de orice plan de lansare

În ultimele luni, o mână de prototipuri de smartphone pliabile au fost demoate de producătorii de dispozitive mobile, inclusiv o placă pliabilă în stil broșură de la Samsung – trasată ca o intrare de ani de zile, dar în cele din urmă teatru oficial în toamna anului trecut – care se pare că se transformă într- receptor.

O invitație la un eveniment de lansare lansat de Samsung în 20 februarie pentru viitorul Galaxy S10, trimis la presă în urmă cu două săptămâni, a inclus, de asemenea, o vizibilitate importantă în teaserul său grafic. Ergo, o lansare comercială pare iminentă.

În timp ce, la CES, un cunoscut OEM chinez numit Royole a bătut pe alții la pumn, arătând un dosar în carne. În comprimat, FlexPai alimentat cu Android, pe măsură ce dispozitivul a fost botezat, este de 7,8 cm. Dar o nce pliată în jumătate din gizmo este lăsată cu un decalaj inestetic între piese de ecran, volumul de smartphone rezultat.

Tripticul Xiaomi pare să ofere un design mai plăcut pentru manipularea golului inevitabil de aer creat de un ecran pliabil, ascunzând capetele în mijlocul panourilor duale pliate. Pălăriile laterale arată cu siguranță mai plăcută din punct de vedere vizual

Acestea fiind spuse, două pliuri ar putea însemna un risc mai mare de probleme de ecran – dacă mecanismul de pliere nu este suficient de robust pentru a se ocupa de o mulțime de îndoire înainte și înapoi

Este, de asemenea, departe de a stabili dacă consumatorii vor lua în general telefoanele pliante sau le vor înțepa pe furiș și înfricoșător.

În ultimii ani, designul smartphone-ului sa convertit în jurul unui ecran touchscreen de dimensiuni reduse și altceva. Așa că adăugarea oricăror complicații mecanice proaspete este un pic de risc, având în vedere modul în care smartphone-urile ermetice și ermetice au devenit altfel

Dar un clutch of Android OEM-urile vor încerca norocul lor, indiferent. Și cu o piață a smartphone-urilor saturate, creșterea crescândă și concurența mai puternică decât oricând, puteți vedea de ce împing barca în afară – sau, îndoind ecranul înapoi – pentru a încerca să iasă în evidență.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here