2019 nu este doar anul decupajelor pentru camera de găurit, ci și anul telefoanelor pliabile. Desigur, nu toți producătorii de echipamente originale vor putea să sară pe această tendință, spre deosebire de decupajele, dar cei care o vor face vor concura pentru cel mai bun design pliabil posibil. Modul Samsung este, desigur, doar unul și se pare că Xiaomi are deja o versiune proprie în fabrică. Și dacă reușește să-l tragă, ar putea fura foarte bine lumina reflectoarelor. Mai ales dacă vine vorba de strategia obișnuită de stabilire a prețurilor.

                 

Nimeni nu a venit cu designul pliabil de telefon ideal încă. Cu designul Samsung, ecranul mai mare se îndoaie și necesită un al doilea ecran pe cealaltă parte pentru a face telefonul să fie utilizabil chiar și atunci când este îndoit. Alții își înclină ecranul spre exterior pentru a aborda și problema de a solicita o anumită curbură în fundul ecranului.

Dar, fie cu design vine problema de a termina cu un telefon sau un ecran care este drastic mai restrânse și mai înalte decât ecrane de telefon pe care le-am folosit în aceste zile. Ecranul sau ecranul care se desfasoara devine mai patrat decat cel pe care l-am obisnuit.

Xiaomi s-ar fi putut întâlni într-un compromis mai bun, dar probabil că este mai greu de tras. Într-un videoclip postat pe Weibo, președintele companiei Lin Bin prezintă un prototip care arată mai mult ca o tabletă obișnuită dreptunghiulară, dar apoi se pliază în două locuri până la o dimensiune mai cunoscută a ecranului telefonului. Desigur, este și mai pătrat, dar cel puțin mai aproape de fabletele noastre familiare.

Este doar un prototip, desigur, dar Bin pare să sugereze că ei nu au abordat decât inginerie, hardware și chiar probleme software. Cât de aproape sunt produsele finale este încă necunoscut, dar, ca și acum, nu au nici măcar un nume pentru el. Bin are Xiaomi Dual Flex și Xiaomi MIX Flex în minte, dar este, de asemenea, mulțimea de nume posibile.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here