Doar când credeai că Sony a fost terminată cu scrisorile, vine o nouă scurgere care spune altfel. Desigur, Xperia 10 și Xperia 10 Plus ar putea fi doar noua sa linie de mijloc și asta nu înseamnă că compania a abandonat pe cei care nu își pot permite chiar și asta. În continuare menține seria Xperia L în viață și va dezvălui un anumit Xperia L3 la MWC mai târziu în această lună pentru cei care au nevoie sau au mai puțin. Sau pentru cei care nu doresc ca telefoanele lor să fie nebuni.

                 

Xperia L3, bazat pe informațiile despre WinFuture, va fi la fel de tradițional cu Sony, fără a se întoarce la vechiul design boxy și edgy. Telefonul va avea un ecran vechi, cel puțin de standardele de azi, ecranul de 5,7 inci 1440 × 720 18: 9, cu straturi de grosimea superioară și inferioară a semnăturii companiei

Telefonul pare să aibă o asemănare de design cu cea de-a zecea aniversare Xperia 10 și 10 Plus. Scanerul pentru amprentele laterale este amplasat vertical în mijlocul acestuia, flancat de butonul de volum și care ar putea fi butonul de alimentare. Cu siguranță, un design ciudat a cărui ergonomie și utilitate trebuie testate în sălbăticie.

În interior, Xperia L3 este prevăzută să aibă 3 GB de memorie RAM și 32 GB de spațiu de stocare. Încă nu există nici un cuvânt despre procesor. Acesta va avea o configurație duală a camerei, deși senzorii sunt plasați în colțul din stânga sus, alcătuit dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Acesta va fi, de asemenea, alimentat de o baterie de 3.300 mAh.

Cu un preț estimat de 199 EUR (225 RON), Xperia L3 este vizibil în mod clar pe piața de buget. Din păcate, va fi o versiune destul de învechită Android 8.1 Oreo, nici măcar un Android One. Vom ști cu siguranță când va veni MWC 2019.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here