Se pare că Sony va folosi fiecare truc pe care îl cunoaște pe smartphone-urile sale în acest an, de la mai multe camere la senzori de imagine mari până la ecrane ultra-largi. Aceasta este dacă scurgeri și zvonuri sunt pe marcaj. Unul dintre cei mai mari destinatari ai acelor scurgeri este Xperia XA3 din cauza ecranului său de așteptat insanely lung. Dar dacă un afișaj cu raportul de aspect de 21: 9 nu este suficient pentru dvs., Sony are aparent un Xperia XA3 Plus mai mare pentru a umple această nevoie.

                 

Sony chiar îți place să împingă plicul afișărilor smartphone-urilor în direcții ciudate. A fost primul și până acum numai OEM pentru a pune un panou de 4K pe un smartphone, chiar dacă 4K UHD în sine nu este încă un format comun. Acum aduce un trend TV și monitor pe smartphone-uri și, din fericire. nu este trendul curbat încă o dată.

Multe smartphone-uri în zilele de azi fac un ecran de 18: 9, care în mare parte, dar nu întotdeauna, este tradus în raze subțiri. Sony o ia în continuare cu un raport de 21: 9, ceea ce vedeți numai în monitoare ultra-largi. Asta nu pare să fie suficient, pentru că compania va avea două telefoane similare care să se arate mai târziu în această lună.

Potrivit Roland Quandt de la WinFuture, Xperia XA3 nu va veni singur. Alături de telefonul de 5,9 inci va fi un model de 6,5 inch numit Xperia XA3 Plus, sau poate Ultra. Având în vedere dimensiunea ecranului și raportul de aspect, Sony va comercializa acest telefon mai mare ca dispozitiv de urmărire video.

Cu toate acestea, dimensiunea ecranului ar putea fi singura lor diferență. În toate celelalte aspecte, modelele Xperia XA3 și Xperia XA3 Plus nu pot fi diferențiate din punct de vedere vizual, până la amplasarea ciudată a senzorilor de amprentă și a butoanelor din lateral, precum și a frunții mari care elimină lipsa ramei de pe celelalte margini

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here