Încă de la iPhone X, toată lumea pare să fi înnebunit deasupra numărului 10 și a literei X. Acordată, Samsung Galaxy S atinge într-adevăr a zecea iterație (nota Galaxy a omis un număr), dar alții par să facă schimbări aleatorii pentru a ajunge la el, uneori fără niciun motiv evident. Cel mai recent să se alăture acestei tendințe este Sony, despre care se crede că va anunța Xperia 10 și Xperia 10 Plus mai târziu în această lună. Sunați-le cu orice alt nume, totuși, și sunt încă Xperia XA3 și Xperia XA3 Plus, respectiv.

                 

Sony a fost așteptată inițial să anunțe Xperia XZ4 la MWC 2019, dar dacă aceasta este încă pe masă ar putea să conteze acum mai puțin. Lumina reflectoarelor a fost aprinsă de Xperia XA3 și apoi de Xperia XA3 Plus, ceea ce este aproape ironic dat fiind specificațiile lor la mijlocul gamei. Cu toate acestea, s-ar putea să precizeze noua direcție mobilă a Sony

Pentru a revedea, Xperia XA3 este un telefon de 6 inci (sau 5,9 inch) cu 3 GB de memorie RAM și un procesor Snapdragon 630. În schimb, Xperia XA3 Plus are 4 GB de memorie RAM cu un cip Snapdragon 660. Ceea ce pune acest lucru în afară de pui este ecranele 21: 9 FHD +, primele afișări ultra-largi de pe un smartphone.

Această schimbare semnificativă în design poate fi un motiv suficient în mintea Sony pentru a garanta o schimbare de nume. La fel ca ceea ce a făcut în 2016, când a re-imaginat marca Xperia, este, pentru prima dată, scăderea "X" de la numele smartphone-urilor. Cel puțin așa spun atât sursele lui Roland Quandt, cât și Ishan Agarwal.

Acum cele două telefoane mid-range vor fi numite Xperia 10 și Xperia 10 Plus. Cum a venit Sony cu numărul, probabil că vom ști în curând. În timp ce sugerează un efort de reinventare, Sony va avea nevoie de mai mult decât o schimbare de nume pentru a-și salva afacerea cu mobilitate îndelungată.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here