YouTube a fost în jocul inițial de programare pentru câțiva ani în acest moment, dar acum, confruntându-se cu o concurență rigidă din partea unor companii precum Netflix și Amazon, ar fi vrut să scuture unele lucruri. Un nou raport afirmă astăzi că YouTube poate renunța la strategia de utilizare a conținutului original pentru a conduce abonamente la YouTube Premium, făcând posibil ca aceste emisiuni să fie disponibile pentru spectatori liberi într-o formă sau alta

                 

O parte a acestei schimbări în strategie include și redimensionarea numărului de spectacole originale pe care le produce, dar acest lucru nu se poate întâmpla până în 2020. Chiar și atunci, programarea inițială a YouTube nu va dispărea în întregime, dar se pare că volumul de conținut pe care le produce va fi redusă ca măsură de economisire a costurilor.

Cu programarea originală care a supraviețuit acestor reduceri, o nouă scriere de la Reporterul de la Hollywood susține că YouTube va schimba modul în care sunt oferite spectatorilor. Surse familiare cu planurile YouTube afirmă că compania intenționează să ofere tuturor originalelor sale viitoare fiecărui utilizator gratuit ca emisiuni susținute de anunțuri. Pâinea și untul YouTube păstrează anunțuri pe și lângă videoclipuri care altfel sunt libere să vizioneze, astfel încât acest lucru ar putea fi considerat cu siguranță că YouTube se joacă la punctele sale forte.

Cu toate acestea, doar pentru că aceste emisiuni vor fi gratuite pentru toți nu înseamnă neapărat că nu vor exista avantaje pentru abonații YouTube Premium. Șeful departamentului de afaceri YouTube, Robert Kyncl, a declarat pentru Hollywood Insider că YouTube are în vedere un program inițial de programare care trimite un episod live pe săptămână pentru spectatori liberi, dar transmite întregul sezon live în același timp pentru abonații Premium, ar fi pe Netflix sau Amazon.

YouTube a experimentat deja acest model, deci nu ar fi surprinzător să îl vedem implementat la scară mai largă în viitor. Cu toate acestea, Kyncl spune că "este prea devreme" să aflăm dacă YouTube va decide în cele din urmă să reducă suma pe care o cheltuiește pentru programarea originală, așa că, în timp ce o schimbare în modul în care se difuzează aceste emisiuni pare probabilă, se pare că există încă multe a-si da seama. Vom păstra o ureche la pământ pentru mai multe, deci stați la dispoziție.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here