YouTube își extinde în cele din urmă serviciul de televiziune live în toată țara, făcându-l disponibil pentru aproape toată lumea din Statele Unite. Această extindere a milestrei urmărește desfășurarea relativ lentă a serviciilor pe anumite piețe pe parcursul lunilor de la lansare. Potrivit companiei, YouTube TV poate fi acum accesat de peste 98% din casele din SUA

                 

YouTube TV este un serviciu de televiziune live care este disponibil prin Internet, în competiție cu Hulu Live TV, Sling TV, DirecTV NOW și PlayStation Vue. Cu ajutorul serviciului, clienții pot accesa canalele importante pentru a-și viziona conținutul preferat în direct, eliminând necesitatea de a se înscrie pentru un contract prin cablu sau prin satelit, a configura hardware-ul aferent și a plăti cheltuielile mai mari

Serviciul a fost lansat în urmă cu aproape doi ani într-un număr limitat de piețe și sa extins lent la noile regiuni de metrou de atunci. YouTube a prioritat primele 100 de piețe din SUA, dar acum oricine de la coastă la coastă se poate înscrie. Extinderea la nivel național a intrat în vigoare astăzi, cu alte 95 de piețe având sprijin.

YouTube declară că va oferi sprijin pentru restul de aproximativ două procente din piețe "în curând", dar nu a fost furnizată o dată specifică. Abonamentul rămâne la 40 USD / lună și poate fi anulat în orice moment din cauza lipsei unui contract.

YouTube TV oferă în prezent peste 60 de rețele, dintre care cele mai importante sunt ABC și NBC. Serviciul oferă, de asemenea, o serie de rețele de cablu populare, cum ar fi TNT și FX, plus o selecție a conținutului la cerere. YouTube TV suportă înregistrări DVR nelimitate în cloud, inclusiv mai multe spectacole simultan, cu până la o jumătate de duzină de conturi pe gospodărie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here